Parka's voor dames

Populaire filters
3.503 items weergegeven

Parka’s voor dames laten zien hoe praktisch de troon in trends gestolen heeft. Capuchons geven warmte en houden je droog. Daarnaast geven ze de jas vorm. Grote bonten randen maken het warmer en chiquer, oversized creëert meer drama. Mat legergroen geeft een pioniersgevoel, waar glanzend zwart puur glamour zegt. Voor cool urban is de parka min of meer uniform.

Parka’s voor dames zijn de perfecte stijlpioniers

Surf dudettes die nog zitten na te gloeien van een dag op het strand, trekken deze jas aan, met blote benen en lammy laarzen. Feestnummers zien aan het eind van een festivalnacht de zon opkomen, in deze jas, over hun denim shorts en gehaakte tops. Moeders die op de fiets in de regen hun kinderen van school halen, doen dat droog en warm in deze jas. De parka is de enige echte allrounder, waar het jassen betreft.

De jas der jassen die alles aankan

Vervaagde tinten en matte kleuren blijven casual outdoor. Meer kleur is vrolijk sportief in bijvoorbeeld geel en rood. Fellere kleuraccenten in bonte kragen geven een zacht en sexy randje. De trend van glanzende metallics en sterrenstof heeft ook de parka bereikt. Prints vind je vooral in camouflagestijlen. Kies je een kraagloos model zonder capuchon, investeer dan in wat extra winterse accessoires, als een dikke col en flinke muts.