Kleding

Populaire filters
990 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

ARMEDANGELS, duurzame mode voor een tijdloze look

Organic fashion is niet alleen maar een trend, het is een belofte. Een belofte die de filosofie en drijfveer is achter het Duitse modemerk ARMEDANGELS. Het merk werd in 2007 opgericht en maakt verantwoorde mode die voor iedereen toegankelijk is.

Het merk zoekt steeds naar nieuwe oplossingen om op een verantwoorde manier te kunnen produceren. Zo maakt het merk gebruik van biologische en gerecyclede materialen. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van biologisch katoen, omdat er bij het produceren hiervan geen schadelijke stoffen vrijkomen. Verder zet het label grondstoffen zoals plastic opnieuw in, om zo uitstoot te kunnen verminderen.

Naast ecologische duurzaamheid waarbij ze gebruik maken van biologisch katoen, Tencel® en viscose, speelt ook sociale duurzaamheid een grote rol. Het merk gaat bijvoorbeeld op een eerlijke manier om met haar werknemers, die jouw ARMEDANGELS-items produceren. Ook maakt het merk zich hard voor eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden in de modewereld.

Geniet lang van jouw ARMEDANGELS items

Van jouw kledingstukken wil je lang kunnen genieten. Zo hoef je niet telkens weer je hele garderobe te vervangen. De items van ARMEDANGELS gaan lang mee. Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de kledingstukken lang mooi blijven.

Daarnaast moet kleding natuurlijk comfortabel dragen. Met de losvallende en soepele pasvormen van dit merk zit dat wel goed.

Jouw unieke look

Ga voor een speelse print, of een subtiel kleurenpalet en draag jouw ARMEDANGELS-items op jouw manier. Ga bijvoorbeeld voor een casual knipoog met een nonchalant T-shirt en een stoere jeans, of kies voor office-proof look met een mooie top en een stijlvolle pantalon. Maak jouw look compleet met de juiste accessoires en schoenen en ga altijd goed gekleed de deur uit.

Omarm jouw authenticiteit en voel je comfortabel in iedere outfit. Je bestelt de ARMEDANGELS-collectie overigens eenvoudig online. Zou kun jij extra snel van jouw nieuwe aankoop genieten.