4,643 items weergegeven

Ondermode als damesslips passen we vaak aan op onze looks en stemming. Is het maandag, langzaamaandag, dan heb je vaak zin in een comfy hipster of superzacht heupslipje. Is het eindelijk vrijdag en ben je in een feeststemming? Dan pak je al snel een stijlvol kanten tanga of string uit je ondergoedlade.

Voel je extra elegant met perfecte damesslips

Sommige ondermode is eigenlijk te mooi om niet te showen. Geef je zelfvertrouwen een flinke boost met een supersensuele kanten hipster of satijnen string. Ook al ziet niemand anders het, jij weet dat je het draagt! Heb je een speciale avond die je nog mooier wilt maken? Draag dan een sexy slipje in combinatie met een bijpassende bh of bustier van een vooraanstaande lingeriedesigner. Je voelt je gegarandeerd nog vrouwelijker!

Sportief en comfy

Kanten slips zijn niet voor elke dag, meestal zal je verlangen naar een comfortabel zittend broekje. Bekijk eens de zachte, naadloze shorties, hipsters en strings uit onze collectie, perfect voor onder een jeans of aansluitende jurk. Ga je sporten? Dan is een naadloze slip ideaal onder je yogabroek of fitnesshort. Laat je verleiden door de vele designs en kwaliteit!