• UpCircle - SAFETY RAZOR - Scheermes - -
  • UpCircle - SAFETY RAZOR - Scheermes - -
  • UpCircle - SAFETY RAZOR - Scheermes - -
  • UpCircle - SAFETY RAZOR - Scheermes - -
  • UpCircle - SAFETY RAZOR - Scheermes - -

SAFETY RAZOR - Scheermes

€ 29,95inclusief btw
300 g
truck
1-5 werkdagenGratis
Standaard levering
box-transitGratis verzending
returnsRetouren

Over het product
UpCircle-scheermes vrij van metaal, chroom en kunststof, voor gezicht en lichaam en voor een milde scheerbeurt zonder uitslag. Geleverd met twee gratis scheermesjes. Uitsluitend vanaf 21 jaar.
Aanbevolen gebruikswijze
Schroef de handgreep los van de tweedelige kop en plaats het mesje. Schroef de handgreep weer stevig vast. Maak de huid die je wilt scheren nat en gebruik eventueel scheerolie of -gel. Houd het scheermesje in een vlakke hoek ten opzichte van de huid. Oefen geen druk uit. Houd de greep losjes vast en laat het gewicht van de scheerkop over je huid glijden. Begin de scheerbeurt langzaam en voorzichtig met korte, lichte halen in de richting van de haartjes.
Geschikt voor
Problemen: Huid met imperfecties
Alles over dit product
Waarschuwingen: Dit scheermes is niet bedoeld voor gebruik door personen met verminderde lichamelijke, sensorische of geestelijke capaciteiten of met een gebrek aan ervaring en kennis, tenzij zij onder toezicht staan van of instructies hebben gekregen over het gebruik van het scheermes en de accessoires ervan door een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Ga bij het gebruik van dit scheermes en bij de omgang met de mesjes uiterst voorzichtig te werk. Beëindig het gebruik als er irritaties optreden en raadpleeg een arts.
Gewicht: 300 g
Artikelnummer: UP534J000-S11

Eigenschappen
Veganistisch
Vrij van dierlijke stoffen of ingrediënten getest op dieren
UpCircle
reviews (0)

Wil jij 10% korting?*

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.

*Voorwaarden kortingscode chevron-down