Schoenen

Populaire filters
14 items weergegeven

Een simpele canvas gymp die symbool staat voor Schots erfgoed, dat zijn de Lyle & Scott schoenen. Deze bescheiden sneakers in soepel, zacht maar stevig een duurzaam textiel brengen geschiedenis, golf en mode samen in een simpel maar sterke stijlstatement.

Lyle & Scott Schoenen: traditie en trends

Ieder seizoen voegt Lyle Scott nieuwe nuances toe aan de collectie schoenen. Subtiele veranderingen in details, een vernieuwd kleurenpalet, het zijn de kleine dingen die het doen. Net als het Lyle Scott embleem van de gouden adelaar. Het verwijst naar het golfspel en vertegenwoordigt de Lyle Scott waarden van toewijding en kwaliteit. Lyle Scott Schoenen hebben een lichte tred, weinig pretentie en veel impact.

Hofleverancier van aristocratische mode: Lyle Scott Schoenen

Draag Lyle Scott Schoenen met een paar chino’s, een klassieke polo of geruit shirt voor een geraffineerde casual look. Canvas gympen maken al lang deel uit van de basisgarderobe voor de man met inhoud, een eigen identiteit en mode integriteit. Deze stijlvolle gympen maken echter een ware stijlevolutie door. Combineer je Lyle Scott Schoenen onder een design denim, dan kies je voor een model met een taps toelopende pijp, kort of opgerold. Formeel match je de low top canvas sneakers met flexibele rubberen zool met een slim fit moderne pantalon. Maak de look af met een fijn gebreid vest, of een simpel wit T-shirt en een bomberjack. Lyle Scott schoenen, hofleverancier van het Engelse koningshuis, en van jou.