Filter

Black Friday 2020

275,436 items weergegeven

Wanneer is het Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 27 november 2020. Traditiegetrouw op de dag na Thanksgiving. De meeste werknemers in de Verenigde Staten zijn op die dag vrij en beginnen massaal aan het inslaan van hun kerstmisinkopen. Winkels spelen hier slim op in door de meeste spectaculaire aanbiedingen en waanzinnige kortingen uit te delen, die enkel gelden op deze dag.

Wat is Black Friday nu precies?

Het beste antwoord hierop is: de ultieme feestdag voor elke koopjesjager. En eigenlijk zit in iedereen wel een kleine kortingskoning(in) verscholen. Hierdoor escaleert Black Friday in Amerika elk jaar weer in een grotere belevenis. Wij bij Zalando houden het liever wat rustiger: vanachter jouw computer hoef je niet bang te zijn voor hysterische mensen, getouwtrek om het laatste item of ellebogenwerk om vooraan in de rij te staan. Bij ons scoor je de mooiste cadeaus (voor anderen of voor jezelf!) gewoon ontspannen online.

Black Friday in Nederland?

Sinds een aantal jaar is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland. In de V.S. gaat het voornamelijk om kortingen op elektronica, speelgoed en interieur, maar wij zijn van mening dat alles wat met fashion te maken heeft zeker óók zeer fijne cadeaus zijn. Daarom trakteren wij ten ere van Black Friday graag op lekkere kortingen en fijne aanbiedingen. Meer weten over Black Friday? Lees hier alle weetjes over deze dag, maar vergeet vooral niet om jouw slag te slaan!