Populaire filters
549 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Calvin Klein, de man achter de Calvin Klein Jeans schoenen, heeft nooit voor de makkelijke en onopvallende weg gekozen. De Amerikaanse modeontwerper wist vanaf het begin van zijn carrière al direct succes te boeken en hielp daarbij ook anderen vaak in het zadel. Door modellen als Kate Moss, Brooke Shields en Mark Wahlberg voor zijn reclamecampagnes te kiezen hielp hij hen om een succesvolle loopbaan te starten. Dat lef zie je ook terug in zijn ontwerpen, zoals bijvoorbeeld bij de Calvin Klein Jeans schoenen. Soms eenvoudig en stijlvol, maar vaak ook met een spannend randje dat het allemaal wat avontuurlijker maakt. Calvin Klein Jeans schoenen zijn dan ook de perfecte manier om de finishing touch aan elke look te geven.

"Uitdagend, sexy en jeugdig"

Calvin Klein was nooit zo ver gekomen als hij voor het makkelijke succes had gekozen. Juist door zichzelf en zijn medewerkers steeds weer uit te dagen, haalt hij het beste uit zijn merk naar boven. In de Calvin Klein Jeans schoenen zie je dit aan de verschillende details die in zowel de modellen voor dames als heren te vinden zijn. Op het eerste gezicht zijn de sneakers gewoon mooi, maar opvallende kenmerken zoals een subtiel geplaatste streep of de keuze voor een bijzondere stof als denim maken het allemaal net wat bijzonderder. Gewoontjes is dan ook absoluut geen woord dat in het woordenboek van de ontwerpers van de Calvin Klein Jeans schoenen voorkomt.

Dat komt nog beter naar voren bij de damesschoenen. Elegante sandalen met hoge hak maken het bijvoorbeeld een feest om 's zomers naar bijzondere gelegenheden te gaan. Maar ook voor het leven van alledag zijn er prachtige schoenen. Met hoge hakken, een peeptoe of juist smaakvol ontworpen instappers is het iedere dag weer een uitdaging om te kiezen welke geweldige Calvin Klein Jeans schoenen je nu weer zult dragen. Combineren is geen enkel probleem, maar juist steeds weer een aangename verrassing. Of je nu naar je werk gaat, een avond op stap wilt of iets zoekt voor een nette gelegenheid, de Calvin Klein Jeans schoenen helpen je in iedere situatie uit de brand.

Vele voordelen

Wij wensen je veel plezier met je bestelling van Zalando!