Schoenen

Populaire filters
28 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Italië staat bekend om 'la dolce vita' het heerlijke Italiaanse leven. Genieten van heerlijk eten, mooie boots en de laatste mode is waar de zuid-Europeanen bijna een kunstvorm van hebben gemaakt. Datzelfde ook voor de IGI&CO schoenen, die een eigen standaard in performance en stijl hebben neergezet. Wat namelijk minder bekend is dat Italianen ontzettende outdoor liefhebbers zijn. En het liefst gaat de mode naadloos mee in de levensstijl van dynamische mensen van alle leeftijden. De IGI&CO lage schoenen lopen voorop als het gaat om de ideale combinatie tussen technisch schoeisel en modieus design. Met innovatieve materialen en verfrissende ideeën zijn IGI&CO schoenen alles behalve saai te noemen. Een ventilerende zool, die een extra lichtgevende ondersteuning biedt middels een speciaal ontwikkelde hielkap. Omdat IGI&CO schoenen aan de modegevoelige avonturiers denkt, zijn. De modellen altijd volgens de trends gestyled, zodat het niet meer uitmaakt of je nu op kantoor lekker bezig bent of in je vrije tijd een stevige wandeling wilt maken. IGI&COschoenen kunnen je in iedere situatie ondersteunen.

IGI&CO schoenen voor urban avonturen

Je hebt de hele week hard gewerkt en op vrijdag geniet je met collega,s van een borrel om het weekend in te luiden. Met IGI&CO schoenen ben je al goed gekleed. In het weekend maak je je klaar om op even naar het bos te gaan om de hond uit te laten. Je IGI&CO schoenen gaan gewoon mee, ook al regent het! Het gebruik van waterafstotende materialen in combinatie met hoogwaardig leer zorgen voor een comfortabele schoen, waarmee je uren kunt lopen. Geen zorgen meer of je schoenen niet bederven door die regenbui als je uit de auto in een plas stapt. Gewoon zorgeloos genieten van je IGI&CO schoenen. Neem even de collectie met ons door en maak je eigen keuze. Je voeten zullen blij zijn om niet meer in muffe natte slecht ventilerende schoenen te hoeven verkeren. Ga voor Italiaans comfort in alle weersomstandigheden. Ga voor IGI&CO schoenen. Veel plezier met shoppen!

Vele voordelen

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis*, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending* & retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.

Populaire links: