Handschoenen voor kinderen

Populaire filters
128 items weergegeven

Met de leukste kinderhandschoenen is alles mogelijk

Laat kou en nattigheid geen spelbreker zijn! Met deze kinderhandschoenen zijn nieuwe avonturen in de buitenlucht een verademing. Handschoenen en wanten houden kinderhanden warm en droog, wat de omstandigheden ook zijn en wat er ook op het programma staat. Van knuffelzachte wollen wanten tot waterproof kinderhandschoenen met extra padding of versteviging, er is een passend paar voor elk kind.

Ze zijn niet alleen praktische must-have items voor de gure dagen van het jaar, maar je maakt er ook een speels statement mee. Laat de kids zelf een vrolijke noot toevoegen aan hun outfit. Superhelden en stripfiguren staan vaak met stip boven aan de verlanglijst. Van een streep of stip wordt iedereen blij. In de collectie op zalando.nl vind je zoveel variatie dat het vast niet bij één paar blijft.

Kinderhandschoenen zijn er in alle soorten en maten. Meten is weten, zo vind je de juiste maat. Pak een meetlint en doe dit over de kootjes op de rug van de kinderhand. Zorg dat de hand plat ligt, de vingers niet gespreid zijn en er geen spanning op het meetlint staat. Stretch kinderhandschoenen geven meer marge. Overigens, ook aan warme babyhandjes hebben we bij Zalando gedacht.

Wollige wanten voor winterse dagen

Wanten zijn een fijn alternatief voor de echte koukleumen. Omdat de vingers bij elkaar blijven, krijgt de kou geen kans. Gebreid of van vilt, uni of veelkleurig, met of zonder een ingebreid patroon, er is ruime keus. In de kleinste maten zijn de wanten onweerstaanbaar schattig en met een bijpassende muts is iedere winterse baby-outfit compleet.

Gaat er serieus buiten gespeeld worden of staan de ski’s klaar voor de wintersport, dan is het zaak te investeren in een paar kinderhandschoenen die tegen echte kou zijn opgewassen. De beste handschoenen zijn comfortabel, warm en waterdicht. Pasvorm telt. Te groot is onhandig, want dat geeft te weinig grip en de kans op verliezen is groot. Te klein is ook geen goed idee, want alles wat knelt, is hinderlijk. Je wilt dat de handschoenen net groot genoeg zijn om de warme lucht vrij te laten circuleren.

Handschoenen voor kinderen met handige clipjes

Een van de leukste dingen aan de mode van tegenwoordig is dat eigenlijk alles kan. Een gestreepte das en een stippenmuts met pompon worden gecombineerd met handschoenen voor kinderen met een dierenprint. Maar bijpassende setjes zijn toch echt minstens zo leuk en een perfect cadeau!

Kies de materialen met zorg. Zijn je kids veel buiten te vinden voor de echte outdooractiviteiten, dan zijn slijtvaste kunststof handpalmen een must met het oog op een betere grip. Kijk ook eens bij de duurzame opties. Gerecyclede materialen betekenen minder afval en met biologische textiel wordt er bijvoorbeeld water gespaard of zonder pesticiden geteeld. Goed voor de planeet en beter voor de toekomst van de kids.

Je kunt erop wachten… Je zoon of dochter heeft het favoriete paar handenwarmers in een te kleine jaszak gepropt en onderweg is er een uit gevallen. Om dat te voorkomen zijn handschoenen met clipjes heel handig – die kan je simpel vastklikken aan een jas of tas. Kinderwanten met een koordje rijg je door de mouwen van de winterjas – heel handig!