Kindertas

Pak je kindertas in en ga op pad. De tijden dat kinderen erop trokken met een knapzak op een stokje zijn voorbij, maar het avontuur blijft lonken. Trek de rimboe in met stoere canvas tassen in de laatste utility trends. Of stop er je schoolboeken in en slinger hem over je schouder. Je tas kan een stootje hebben. Kies een kindertas met verstelbare banden en je zal hem altijd makkelijk dragen.

De leukste kindertas gaat het langst mee

Rugtassen zijn ideaal voor naar school. Kinderen kunnen niet wachten om groot te worden, maar zo lang ze nog in de groei zijn ga je voor een kindertas op maat. Ze zijn niet alleen kleiner, maar ook aangepast in gewicht. Al die schoolboeken zijn al zwaar genoeg. Leef je uit in kleur en prints, want met een kindertas kan alles, van camouflage prints tot knalroze, van tropische bloemen tot legergroen. Voor de kleintjes zijn illustratieve dieren figuurtjes op een kindertas een vrolijk verhaaltje.

De ideale kindertas voor school, sport, vakantie of zomaar!

In stevige sporttassen slepen de kleine atleten hun sportkleding naar de club. In een ruimere maat doen deze meteen dubbel dienst voor een logeerpartij of als vakantietas. Een reisje in het verschiet is sowieso een leuke gelegenheid voor een nieuwe kindertas. Wanneer je kinderen zelf al hun nieuwe zomerkleren, zwemspullen en speelgoed laat inpakken, met je rekening houden met de maat, want ze proppen hem hoe dan ook vol. Naast het praktische nut van een goede, stevige een duurzame kindertas, is een tas ook gewoon leuk. Voor een leuke schoudertas of zelfs handtasmodel ben je nooit te jong.