Kinderpetten

Populaire filters
308 items weergegeven

Petje af voor onze kinderpetten

Met fashion kun je niet vroeg goed genoeg beginnen. En dan mogen de juiste accessoires, zoals onvervalste kinderpetten, niet ontbreken. Bij Zalando heb je alle keuze!

Bij ons shop je petten voor kinderen van allerlei merken en in diverse uitvoeringen. Als jouw kind zijn of haar petje opzet, doen wij ons petje af voor hun (of jouw!) modebewuste keuze. Laat je inspireren op onze website voor een te gekke accessoire!

Beschermende en comfortabele petten voor kinderen

Natuurlijk moet een kind de pet leuk vinden, maar het gaat jou toch óók om bescherming tegen de zon? Of om het hoofd warm te houden? Bij Zalando vind je petten voor alle weersomstandigheden.

Is het een zonnige dag en ben je van plan de hele dag buiten pret te maken met je kind? Een pet van linnen of katoen is dan een goede keuze. Het materiaal voelt lekker licht aan. De klep houdt de zon uit de ogen. Is het koud buiten? Dan is een van onze petten voor kinderen van wol een warme aanrader.

Ook als het om petten voor kinderen gaat, denken wij aan duurzaamheid. Zalando streeft naar het verduurzamen van de fashionindustrie en vertaalt dat naar het productieproces. Help ons daarbij en kies een pet van gerecyclede materialen, zoals hergebruikt polyamide of polyester.

Grootse stijl voor youngsters

Soms wil je gewoon een pet op, niet ter bescherming, maar gewoon omdat het leuk is. Een kinderpet mag dan ook zeker niet ontbreken in de garderobe.

Waar houdt je kind van? Een rustige, neutrale pet, een klassieke merkpet of een pet met een leuk of stoer patroon? Op zalando.nl vindt je een uitgebreid aanbod - van petten met afbeeldingen van hun lievelingsdier tot hun favoriete TV-personage. Laat hem of haar zelf maar kiezen!

Inspiratie nodig? Duik in onze collectie en bestel de nieuwe favoriet van je kind in één muisklik. Voor je het weet, heb je hem in huis. Toch niet goed? Je kunt gratis retourneren.