Herenartikelen

Populaire filters
2.173 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ralph Lauren Heren

Dat veel merken klein beginnen bewijst ook het verhaal achter Ralph Lauren. Veertig jaar geleden maakten ze alleen nog maar stropdassen en nu kan je, je volledig in Ralph Lauren Heren kleden. Ralph Lauren Heren is zo divers, dat het merk wereldwijd een heleboel type mannen aanspreekt. Van de ietwat kakkineuze zeilliefhebber in de rode broek, de stoere jager, of de preppy hipster.

Wees geen eenheidsworst

Ralph Lauren, met als grote gemene deler de ingeweven polospeler, wordt in allerlei lagen van de bevolking gedragen. Zo kwam Zalando laatst mannen in vintage Ralph Lauren polo’s tegen in een reuze ballenbak voor volwassen. Maar ook de hippe boys weten Ralph Lauren Heren feilloos te combineren. Laat de dandy in jezelf los en combineer een slank gesneden pak van tweed met een gehaakte stropdas, Oxford-overhemd en stijl je look af door je broekspijpen iets op te rollen en hoge, felgekleurde sokken in witte sneakers te dragen. Bij Ralph Lauren kan je allerlei stijlen door elkaar mengen, tot een eigen en unieke look, want zeg nou zelf niemand wil er bij lopen als een eenheidsworst.

Buiten de boot vallen

Nog een fijnigheid aan Ralph Lauren Heren is dat ze ook een collectie hebben voor mannen die vaak buiten de boot vallen. Ben je zo lang dat mensen altijd omhoog naar je kijken? Of heb je het afgelopen jaar toch weer iets teveel met je hand in de bak pinda’s gegraaid? De Big&Tall-collectie biedt uitkomst en is er ook voor de Grote Vriendelijke Reuzen en maatjes meer onder ons. En heren: hoe je er ook uit ziet, met een dosis zelfverzekerdheid en een eigen stijl, kan iedereen stralen.