Herenartikelen

Populaire filters
81 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Calvin Klein Golf voor heren profileert zich als het merk voor een stijlvolle, gedistingeerde, maar toch sportieve look voor heren. De kleding is kwalitatief, vaak eerder sober en altijd uiterst elegant. Kleuren worden niet geschuwd en ook een streepjesmotief past perfect binnen de collectie van Calvin Klein Golf. Opvallend is het groot aantal poloshirts dat in een klap duidelijk maakt in welke sfeer deze kledinglijn zich bevindt. Maar ook broeken en truien in eenzelfde knappe stijl kunnen verwacht worden binnen het aanbod van Calvin Klein. De collectie is eigentijds en trendy, maar houdt vast aan klassieke elementen en is op een geen enkel ogenblik te buitensporig of gewaagd. Calvin Klein staat garant voor degelijkheid en kwaliteit en dat uit zich ook in de ontwerpen die de collectie uitmaken.

Calvin Klein Golf voor heren die eigentijds, maar toch klassiek zijn

Calvin Klein is innovatief en vooruitstrevend en dat is bij elk kledingstuk van de collectie Calvin Klein Golf voor heren duidelijk merkbaar! De polo's stralen pure mannelijkheid uit omwille van design en uitvoering. Ze zijn voorzien van originele details en leuke accenten die de kledinglijn onderscheiden van hun collega's. Calvin Klein Golf voor heren profileert zich dan ook als een merk voor mannen die weten waar ze staan in hun leven en duidelijke keuzes maken. Geen taboes of twijfels voor de man die zich laat betoveren door de geweldige collectie van Calvin Klein. Zalando biedt alvast een enorme keuze aan.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis verzending* en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.