Kleding

Kraamcadeaus

Jongens of meisjes?
Leeftijd
Prijs
9
9
100
100
Gelegenheid
Nieuw binnen

26 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
3 PACK - Geboortegeschenk - blue ROLIE ROOMPER POODLE LEVIE BILLY HEADBAND SET - Geboortegeschenk - dreamy pink /sky blue

Wat een geluk wanneer er iemand in je omgeving bevallen is van een nieuw kindje. Ondanks dat er op elk moment van de dag overal ter wereld kinderen worden geboren, blijft het toch een wonder! De kersverse ouders breng je een bezoekje nadat ze enigszins zijn bijgekomen van de rollercoaster, maar misschien is het wel je beste vriend of vriendin en ga je zo snel mogelijk langs om de spruit te aanschouwen. Met lege handen aankomen is geen optie, zoek daarom een mooi kraamcadeau uit. Een schattig setje voor de baby is altijd goed en pasgeboren kindjes moeten zo vaak nieuwe kleertjes aan, dat een extra outfit goed van pas komt. Leuke kraamcadeaus zijn bijvoorbeeld een speelpakje met mutsje en slabber of een lekker warm slaapzakje voor de kleine. Slofjes, wantjes of mutsjes doen het ook altijd goed, want baby's moeten goed op temperatuur blijven in het begin.

"Kraamcadeaus voor een nieuw prinsje of prinsesje zijn een feest om te geven!"

Twijfel je over de maat? Zoek dan een setje uit voor 3 of 6 maanden, want dat komt op een later moment altijd van pas. Ze groeien als kool tijdens het eerste jaar, dus kleertjes in elke maat zijn van harte welkom. Het is ook leuk om een kraamcadeautje van tevoren te geven, ook al is het dan eigenlijk meer een pre-kraamcadeau. Weet je nog niet wat het geslacht van de baby is? Ga dan voor neutraal wit, grijs of bijvoorbeeld geel. Voor jongens leef je je uit met blauw en meisjes dompel je onder in roze, maar een andere kleur mag natuurlijk ook. Ga je voor stoer en fel of voor lief en zacht? Eigenlijk staat alles schattig bij een pasgeborene, dus je zit met deze kraamcadeaus altijd goed!

Relevante pagina's