Kraamcadeaus

Populaire filters
1.062 items weergegeven

Kraamkado

Babyshowers nemen ook in Nederland toe, dus kom dan voor de dag met het perfecte kraamcadeau. Er wordt lang genoeg naar de komst van een kindje toegeleefd. De allernieuwste wereldburger wordt in stijl welkom geheten, en meteen in de laatste minimode gehezen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen tenslotte. Naast stijl, misschien nog wel boven stijl, staat uiteraard het comfort van deze delicate wezentjes.

De kunst van het kiezen van het perfecte kraamcadeau

Nu is een speen op zich onmisbaar, en de kleine zal er veel plezier aan beleven. En laten weten wanneer hij of zij er een mist. Maar wat als je deze nu als extraatje in een feestelijk pakketje schuift. Zo zijn er geboortegeschenksets in de vorm van een complete outfit, inclusief mutsje. We verliezen als mens allemaal veel nodige lichaamswarmte via ons hoofd. Bij pasgeboren baby’s is dit nog veel sterker, en het maakt de muts tot een essentieel onderdeel van de babyuitzet.

Blije baby’s en blozende mama’s en vooral heel veel liefs

Babykleertjes zijn te leuk en te lief om te laten liggen. Maar er is meer waarmee je baby’s kunt omringen. Zoals heel veel fijne zachte dekens om op te rollen in de box, en buidelvormige trappelzakken. Veel baby’s slapen in alleen een luier, rompertje en slaapzakje. De wijde vorm aan de onderkant laat voldoende ruimte voor de spontane beweginkjes. Ook al zet de kleine voorlopig nog geen stap, als stoere stappers vermomde pantoffels komen altijd van pas. Voor baby’s raak je gewoon nooit uitgeshopt!