Filter

Jassen voor kinderen

1,724 items weergegeven

Het wisselvallige weer in onze kikkerlandje zorgt ervoor dat we nooit onvoorbereid op pad gaan. Ook onze kids willen we zo goed mogelijk beschermen tegen weer en wind en goede kinderjassen helpen hierbij. Voor elk seizoen vind je niet alleen mooie, maar vooral ook zeer kwalitatieve jassen in onze collectie. Winterjassen, tussenjassen, regenjassen, ski-jassen… weer of geen weer, jouw kids kunnen zonder zorgen de deur uit!

Cool de winter in met kinderjassen

In Nederland krijg je al snel een bui op je hoofd en het is dan ook wel fijn als de jassen van de kids waterdicht zijn. Je vindt in onze collectie waterafstotende winterjassen, maar ook speciale regenjassen. Handig voor op de fiets! Voor de winter is een lekkere warme jas een must. Ga voor een gevoerde jas met een hippe bontkraag bijvoorbeeld, of een stoer ski-jack dat zowel op de piste als op de fiets voor een coole look zorgt!

Dunne jasjes voor kinderen

In de tussenseizoenen zijn dunnere jasjes ideaal. Niet te warm, maar toch bestand tegen een buitje. Bekijk ook eens onze collectie windbreakers, perfect voor een winderige dag op het strand. In de zomer is een korte jas prima. Korte jasjes en jacks zijn bovendien erg geschikt om een outfit mee af te stijlen. Wat voor dag het ook is en welke look jouw kids ook willen uitstralen, wij hebben de perfecte jas!