Badmode voor kinderen

Populaire filters
976 items weergegeven

Badmode voor kinderen

Blitse badpakken, mini bikini’s, de coolste zwembroeken en shorts: met deze badmode voor kinderen kan de voorpret voor de vakantie, of de zenuwen voor de eerste zwemles, hier en nu beginnen. Het spettert en spartelt en het liefst komt er geen eind aan de waterpret.

Vrolijk buitelende badmode voor kinderen

Voor tien rondjes van de glijbaan wil je een bikini of zwembroek die een beetje op zijn plek blijft zitten en slijtvast is. Heeft je kind een uitgesproken voorkeur voor de polkadot of streep? Is zijn lievelingskleur knalroze of gifgroen? Des te beter, want je spot je kind in felgekleurd badpak of zwemshorts van mijlenver op een overvol strand. In het pierenbadje, bij de eerste lessen of de zomervakantie in zicht, dan is nieuwe zwemkleding geboden. Is je kind toe aan meer dan een beetje dobberen of zit de wedstrijdslag er al goed in, dan is het tijd te promoveren tot wedstijdbadpakken en broeken.

Van sportzwemmen tot watertrappelen, zandarchitect tot supersurfer

De keuze in modellen en prints in badmode voor kinderenis niet bij te benen. Van bermuda’s met bloemen en palmbomen tot fruitige zwemshorts, sixties flowerpower badpakken tot ruitjes of de Engelse vlag op zwembroeken in alle lengtes. Een heuse kleine surfer in huis? Dan zijn er de sportieve surfshirts en shorts van de beste sportmerken. Functioneel, trendy en de kwaliteit die echte sporters nodig hebben. Bij nostalgische badpakken met pijpjes en mouwtjes of bikinisetjes met kleine rokjes vergeet je bijna dat het hier om badmode voor kinderen gaat. Je zou hen er ook zo in laten rondlopen. Van zandkastelen bouwen tot vlinderslag oefenen, met zulke badmode voor kinderen wordt het sowieso de leukste dag van het jaar.

Relevante pagina's