Kinderregenjassen

Populaire filters
317 items weergegeven

Als het regent worden helaas niet alleen de pannetjes nat. Kinderen die graag buiten spelen trekken zich er niets van aan. En wat te denken van het fietsen naar school? Genoeg situaties waarin je wil voorkomen dat je kind nat wordt geregend. Goede, trendy regenjassen voor kinderen zijn gelukkig volop verkrijgbaar bij Zalando. Hier vind je de leukste regenjassen voor kinderen van alle leeftijden. Allen zijn ze comfortabel, waterdicht en ook goed wasbaar. Ook dat laatste is niet onbelangrijk, want spelen in de regen en de modder brengt vuil met zich mee. Onze regenjassen voor kinderen zijn van aansprekende merken en dus van uitstekende kwaliteit. Kwaliteit die overigens verrassend betaalbaar is. Kwaliteit betekent ook een zorgvuldig doordacht ontwerp. Dat merk je aan tal van details en de algehele uitstraling van jassen. Denk bijvoorbeeld aan prettige binnenvoering, verstevigde ritsen en een verstelbare kraag. Het zijn kleine dingen die tezamen onze regenjassen voor kinderen zo aantrekkelijk maken. Het zijn stuk voor stuk volwaardige jassen die volop gedragen kunnen worden. Veel meer dan een waterdicht stuk kunststof.

"Variatie, kleur en keuze in de collectie regenjassen voor kinderen"

Het denken over regenjassen, en zeker kinderkleding, is de afgelopen decennia flink veranderd. Een regenjas diende vooral praktisch te zijn. Dus waterdicht en zoveel mogelijk van de kleding eronder bedekken. Stijl en mode waren geen kwesties. Zeker niet bij regenjassen voor kinderen. Niet alleen vinden we het tegenwoordig ook belangrijk dat een regenjas er leuk uitziet, maar ook wordt er tegenwoordig heel anders over kinderkleding gedacht. Niet in de laatste plaats door kinderen zelf. Het is dan ook een leuk idee om ze, hoe jong dan ook, te betrekken in de keuze voor een leuke regenjas. Waar kinderen in de winkel soms vervelend kunnen zijn, vinden ze niets leuker dan zelf een regenjas uitzoeken tussen ons aanbod van regenjassen voor kinderen. Ze leren al vroeg hun eigen keuzes te maken en krijgen daartoe alle gelegenheid. Ons aanbod van regenjassen voor kinderen is namelijk bewust samengesteld met het oog op variatie. Immers, zoveel mensen, zoveel wensen. Kies tussen kleurrijk en donker, lang of kort, een leuk motief of juist niet. Je vindt het allemaal in de collectie regenjassen voor kinderen op Zalando.nl!

Relevante pagina's

Klaar voor elk weer in de leukste regenjassen voor kinderen

Stampen door de plassen en zingen in de regen. Jij hebt er misschien niet altijd zin in, maar met deze regenjassen voor kinderen zijn de kids er in ieder geval helemaal klaar voor. Van sportieve outdoor kinderjassen tot trendy trenchcoats, waterdichte jassen zijn er in de kleinste maten en de grootste stijlen. Beschermd tegen hagel en regen en opspattende modder is er geen reden meer om binnen te blijven. Deze leuke kinderregenjassen horen niet aan de kapstok, dus ga er op uit.

Een capuchon is een must, hogere en iets opstaande kragen geven extra beschutting en diepe zakken zijn fijn om kleine dingen waterdicht op te bergen. Regenjassen voor kinderen met bijpassende broeken zijn ideaal voor op de fiets naar school. Reflecterende details maken de kids beter zichtbaar voor extra veiligheid. Een regenpak in onesie vorm maakt het de regen helemaal onmogelijk. Zo komt je kind ongeacht het weer droog over.

Kinderregenjassen in klassieke kleuren en trendy stijlen

Gevoerde of gewatteerde waterdichte regenjassen voor kinderen houden de kids niet alleen droog, maar ook warm. De meer lichtgewicht jassen zijn vaak makkelijk opvouwbaar. Die nemen ze dus mee in de rugzak voor een onverwachte regenbui. Winddichte kinderjassen zijn ook fijn voor een dagje uitwaaien op het strand of een herfstwandeling door het bos. Trek er stevige waterdichte schoenen of regenlaarzen bij aan en let op goede profielzolen. Rennen over natte stoepen of modderige paden komt met het nodige slipgevaar.

Prints en felle kleuren zijn niet alleen leuk, maar ook praktisch. Zo is je kleine tussen alle rondrazende rakkers in de speeltuin makkelijk te spotten in hun favoriete kinderregenjas. Felle tinten fleuren zelfs de meest druilerige dag op, dus niet bang zijn voor kleur in het kiezen uit regenjassen voor kinderen.

Van waterdichte regenjassen met een speciale coating die wat rubberachtig aanvoelt tot zachte gewatteerde waterafstotende parka’s, er zijn vele variaties voor slecht weer outfits. Hoe langer het model dat je kiest, hoe meer beschutting. Maar ook bewegingsvrijheid telt, dus je wilt niet een te lange of een te stugge jas. Zachte en soepele materialen houden de nattigheid buiten, maar blijven wel doorademen voor droog comfort voor je kids.

Water- en winddichte kinderkleding voor ieder weer

De klassieke regenjassen voor kinderen vind je in kanariegeel, marineblauw of olijfgroen. Ze doen vaak een beetje Frans aan en zijn geweldig te stylen met een gebreide schipperstrui voor kinderen of een kindershirt met een Bretoens streepje. Hier moeten natuurlijk een paar echte rubberen regenlaarzen voor kinderen onder, het liefst in een bijpassende kleur. Dan kan een dagje strand ook als het regent.

Regenjassen voor kinderen wassen klinkt gek, maar het moet soms toch gebeuren. In de droger gooien of strijken is bij de meeste waterdichte stoffen geen goed idee, en te heet wassen is geen optie. Dit kan de waterafstotende werking van de regenjassen voor kinderen verminderen, of het materiaal zelfs beschadigen. Lees dus de wasvoorschriften goed en hou je eraan. Dan gaat de regenjas lekker lang mee. Of in ieder geval tot ze eruit zijn gegroeid en het tijd is voor een nieuwe.