Kinderregenjassen

Populaire filters
551 items weergegeven

Met deze kinderregenjassen is het nooit meer slecht weer

Het maakt niet uit hoeveel wolken er aan de lucht zijn, met deze kinderregenjassen zitten ze goed. Lange jassen, korte jassen, regencapes en pakken uit een stuk, je hebt voor het kiezen voor de kids. Rustige effen kleuren of een bonte print, alles is mogelijk. Capuchons met rijgkoordjes zijn handig, maar met een regenhoed en regenlaarzen wordt het echt een outfit.

Water- en winddicht zijn natuurlijk de eerste vereisten voor goede kinderregenjassen. Afsluitbare zakken zijn fijn om dingen in te stoppen en een flap over de rits geeft extra bescherming. Lichtgewicht en opvouwbaar is voor de zomer en voor in de rugtas een handige keuze. Met een lekkere warme voering kunnen ze ook naar buiten wanneer het niet alleen nat, maar ook koud is. Let ook op de gewenste lengte. Langer geeft meer beschutting, korter is handiger bij klimmen en klauteren.

Kinderregenbroeken voor complete sets

Maak de set compleet en match kinderregenjassen met de bijpassende kinderregenbroeken. Het hoeft niet altijd in dezelfde kleur en print te zijn, maar wel dezelfde stijl. Voor een beetje stampen in de plassen of op de fiets naar school is top tot teen bescherming wel zo fijn. Stop de pijpen van een regenbroek niet in de laarzen of schoenen, maar laat ze erover hangen. Dan komt er geen drup binnen.

Kinderregenbroeken met bretels zijn extra fijn voor de allerkleinsten. Zo zakt er niks af en het staat ook nog eens leuk. Let op of ze gevoerd zijn of niet, en of het de bedoeling is dat ze over een gewone broek gedragen worden. Bij sommige broeken kan er alleen een legging, maillot of thermo-ondergoed onder.

Kinderregenpakken uit een stuk

Een kinderregenpak met elastiek aan de pijpen, een goede capuchon en dan in de lievelingskleur van je kind, wat is er beter dan dat? Elastische of verstelbare manchetten zorgen ervoor dat alles op zijn plek blijft. Zo is park, bos, strand of speeltuin een heel goed idee, ook wanneer het regent.

Waar je ook voor kiest, lees altijd de wasvoorschriften. De verschillende soorten waterdichte materialen hebben hun eigen gebruiksaanwijzing. In de droger en strijken zijn over het algemeen uitgesloten, maar ook niet nodig. Hang natte kinderregenpakken altijd op kamertemperatuur te drogen.