Kleding
Jeans
Badmode
Sportkleding
Ondergoed & pyjama's
Sokken
Dames

Dameskleding van ICHI

Maat
Merk
Prijs
Kleur
Lengte
Mouwlengte
115 artikelen
Sorteren op:
Pagina 1 van 2

Hoeft van jou ook geen dag hetzelfde te zijn? Word je liever verrast dan dat je precies weet wat er gaat gebeuren? Voor vrouwen met die avontuurlijke instelling is de ICHI dameskleding letterlijk op het lijf geschreven. In de levendige collectie kan het dan ook alle kanten opgaan, zoals je zelf kunt zien als je eens een kijkje neemt in de selectie ICHI dameskleding die we hier voor je hebben gemaakt. Bij dit merk draait alles om creativiteit, die je dan ook in elk item terugvindt zonder daar gelijk de hoofdprijs voor te betalen. De ontwerpers zien de ICHI-vrouwen dan ook als dames met een verfijnde smaak en oog voor koopjes: "she knows how to look like a million without spending one." Klinkt goed toch?


"Levendig, sensueel en stijlvol"

Dat lijken drie kenmerken die moeilijk in één kledingstuk samen te vatten zijn, maar de ontwerpers van de ICHI dameskleding lukt het keer op keer. De inspiratie wordt dan ook letterlijk overal vandaan gehad. Zigeunerinvloeden zorgen zo voor zwierige blouses met stralende kleuren en een blik in grootmoeders kledingkast levert klassieke vesten met een moderne knipoog op. De makers van de ICHI dameskleding kijken overal om zich heen voor nieuwe ideeën, maar zijn in hun ontwerpen juist gefocust op het perfecte kledingstuk voor jou. Achter trends aanlopen is er niet bij, deze juist net een stap voor zijn des te meer.

Het kost dan ook niet veel moeite om met één blik op de collectie ICHI dameskleding in je hoofd al allerlei combinatie te verzinnen. Die strakke grijze blazer over dat leuke witte shirtje en dan nog even verder zoeken voor een leuke broek erbij, voor je het weet heb je alweer een hippe nieuwe outfit bij elkaar gevonden. Of het nu om de kleuren, de stoffen of de ontwerpen gaat, de ICHI dameskleding is in meerdere opzichten een eindeloze bron van inspiratie en nieuwe mogelijkheden. Zoek de grenzen op en kijk er net even over heen, dat is typerend voor de spanning die dit merk in al haar kleding weet te leggen. Durf jij het aan?

Vele voordelen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.nl.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.