Chino's voor heren

Populaire filters
2.746 items weergegeven

Wie de herenchino nog altijd ziet als de doorsnee casual pantalon, mag hier even een inhaalslag maken. Ontmoet de moderne kameleon. Van de nonchalante chique van de Riviera, tot cool urban boys en keurige kantoor looks, deze jongen draait er zijn hand niet voor om. Het zit hem in de snit, en de styling.

Wat je visie ook is, op chino´s kun je bouwen

Pak een paar witte retro gympen en vergeet je T-shirt te strijken. Trek er een gebloemd bomberjack over aan. Leg je portemonnee aan de ketting, zet een petje op, pak je skateboard en de stad is jouw speeltuin. Deze look werkt het best met een losser model. Chinokatoen ademt, maar is een stevig weefsel en kan een stootje hebben. Poets het geheel wat meer op, naar gelang de gelegenheid, of je stemming verlangt.

De meest veelzijdige broek die er is

Een terrasdate op een zwoele zomeravond? Laat een wit linnen overhemd losjes op je donkere chino’s hangen, rol je mouwen op. Je mag een zonnebril mee, maar houd hem niet de hele avond op. Werkbespreking, maar te warm voor een pak, dan strik je je strop om de korte kraag van je gestevende shirt en trek je een paar mooie loafers aan. Strik en bretels mogen ook. Rol voor meer nonchalance de pijpen van je chino’s losjes op. Verzamel deze veelzijdige vrienden.