Herenschoenen

376 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Stijlvol, modieus, zakelijk, casual of nonchalant. Wat je kledingstijl ook is, de Pier One herenschoenen passen er altijd bij. Het merk Pier One werd in 1962 opgericht in San Mateo, Californië. Vanuit een kleine winkel werden de eerste artikelen van het merk verkocht, waaronder voornamelijk meubels, en met succes. De producten werden zo populair dat het merk zich kon gaan richten op het ontwerpen en vervaardigen van meer artikelen en zo werden de Pier One schoenen geboren. Ook de Pier One herenschoenen werden ontzettend goed ontvangen door de consument en binnen enkele jaren waren er meer dan honderd winkels van het merk. Al snel werden de Pier One herenschoenen niet meer alleen in Amerika verkocht, maar ook geëxporteerd naar Australië en Europa. De oprichters van het merk zien Pier One echt als een kind dat moet opgroeien en hier is ontwikkeling en innovatie voor nodig. Deze kenmerken worden dan ook zeker in de Pier One herenschoenen gelegd. Ieder model heeft eigen details en kenmerken, maar toch blijven de Pier One herenschoenen zeer herkenbaar op de markt.


"Voor iedere gelegenheid een passende schoen"

Het mooie van de trendy en nette Pier One herenschoenen is wel dat deze niet bedoeld zijn voor een speciale doelgroep onder de mannen wereldwijd. Voor zakenmannen zijn er nette Pier One schoenen, voor skaters zijn er stoere stappers en voor mannen die houden van een casual look is er ook meer dan voldoende keuze. Ook het seizoen maakt geen verschil. Voor zowel de zomer als de winter kun je geweldige Pier One herenschoenen vinden binnen de collectie. Zalando biedt je natuurlijk een ruim assortiment met de meest uiteenlopende mogelijkheden. Zo kun je in de collectie Pier One herenschoenen onder meer sneakers, boots, nette schoenen, lage schoenen en slippers vinden. Je hebt aan modellen dan ook meer dan voldoende keuze! De collectie Pier One herenschoenen is niet alleen veelzijdig als het gaat om soorten schoenen, maar ook op het gebied van ontwerp en kleur kun je alle kanten op. Dat betekent dat er altijd kwalitatief hoogwaardige en comfortabele Pier One herenschoenen te bestellen zijn die jou optimaal aanspreken.

Kostenloze service

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.