Heren

Herenschoenen van Panama Jack

Merk
Prijs
119
119
220
220
Maat
Gelegenheid
Materiaal
Neus
Nieuw binnen

30 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
GARNOCK IGLOO - Korte laarzen - black PANAMA - Veterlaarzen - marron TINKER - Snowboots - grass marron/brown FAUST IGLOO - Snowboots - bark PANAMA AVIATOR - Snowboots - navy GLASGOW - Veterboots - black

De herenschoenen van Panama Jack staan symbool voor de stoere man van nu. Fashion en comfort komen speciaal voor jou samen in dit merk. De duurzaamheid van het product zorgt er daarnaast voor dat mannen van alle leeftijden als een blok vallen voor deze makkelijke schoenenmode. Het merk vindt zijn oorsprong in Spanje, waar de ontwerper Vicente zijn best heeft gedaan om onder andere echte outdoor schoenen te maken. Vanwege de speciale profielzolen zijn deze stappers bij uitstek geschikt voor alle ondergronden. Zo kun je met een gerust hart de bergen in trekken, de bossen verkennen of door het zand ploegen. Ontdek het materiaal dat tegen een stootje kan.

"Stoer en comfortabel zijn belangrijke begrippen bij de herenschoenen van Panama Jack"

Mannen die waarde hechten aan vakmanschap worden met de herenschoenen van Panama Jack niet teleurgesteld. Elke schoen wordt met de hand gemaakt van duurzaam materiaal en dit voel je tijdens het dragen. Het grote assortiment bevat verschillende modellen, waardoor iedere man zijn eigen, hippe stijl kan benadrukken. Laat zien wie je bent met een stoere halfhoge schoen of juist een meer klassieke veterschoen. Kies de schoen die past bij je plannen voor de dag en be a fashion king zonder vermoeide voeten. Met Panama Jack straal je uit wie je bent en hoe je je voelt!