Babyslofjes

149 items weergegeven

Kleine trappelvoetjes verdienen het ook om het lekker warm te hebben. Gelukkig vinden modeontwerpers dat ook, met het gevolg dat je de keuze hebt uit allerlei soorten babyslofjes. Ze zijn er onder andere van leer en textiel. Bovendien kun je ze in allerlei kleuren en dessins vinden en is de variëteit aan modellen enorm. Maar wat de looks van babyslofjes ook zijn, ze zijn altijd even schattig. Babyslofjes uitzoeken voor de kleine is dan ook een van de leukste bezigheden die je kunt doen. Geniet van de vrolijke kleurtjes, de snoezige details en hippe modellen en kies de leukste babyslofjes uit voor je kindje.

"Maak baby's nog leuker, liever en hipper met babyslofjes"

Babyslofjes houden niet alleen de voetjes van baby's warm, maar ze geven ook de finishing touch aan de babyoutfit. Trek je babymeisje bijvoorbeeld leuke gebloemde babyslofjes aan bij een lief jurkje als ze naar een feestje gaat. Of is je kleintje een stoerder type? Babyjeans gaan goed samen met babyslofjes met een hippe print. Zo steelt de stoere babyjongen of -meisje nog gemakkelijker de show dan anders. Je kunt ook kiezen voor effen gekleurde babyslofjes. Misschien een idee voor een dagje thuis als je het samen met de baby lekker rustig aan wilt doen. Is je uk de babyslofjes eenmaal ontgroeit, dan kun je ze gelukkig altijd cadeau geven aan een kersvers ouderpaar. Zo hoef je niet te stoppen met de leuke uitdaging om de meest snoezige en liefste babyslofjes uit te zoeken uit het riante aanbod.

Shop meer

babyslofjes

Hoe kies ik goede babyslofjes?

Slofjes voor de eerste stappen

Babyslofjes zijn een onmisbaar item in de baby-garderobe. Of het nu zomer of winter is: de voetjes van je kleine moeten warm gehouden worden. Bovendien zijn ze te snoezig om te zien en maken de leuke patronen en kleurtjes elke outfit af. Maar waar let je op bij de aanschaf van babyslofjes? Allereerst is het fijn om een paar slofjes van een soepele stof te kiezen. Leer is warm en buigt goed mee, waardoor het vaak gebruikt wordt voor slofjes. Maar er zijn bijvoorbeeld ook licht gevoerde exemplaren van een fijne katoen stof die comfortabel aanvoelen. Heb je een baby die nog in de kinderwagen ligt, dan kies je voor de zachtste exemplaren zonder zool. Gaat de kleine al staan of begint hij net met lopen, dan is een dun zooltje en iets meer stevigheid gewenst.

Hoe kies je de juiste maat slofjes? Net als de baby zelf groeien de voetjes van baby's en dreumesen ook als kool, dus houd daar rekening mee. Elke drie maanden komt er wel weer een maat bij! Je kunt dus het beste slofjes minimaal een maat groter nemer. We hebben slofjes van maat 16 tot en met maat 25. Om zeker te zijn, kun je het beste de voetjes zelf opmeten. Op internet zijn voetjesmeters te vinden die je kunt printen. Pas als je kleine twee is gaat de groei wat minder snel en kun je iets meer uitgaan van zijn of haar maat. Maar pas op voor te kleine slofjes: die zijn, vooral bij lopende kinderen, slecht voor de ontwikkeling van de voeten.