Kinderlaarzen

Populaire filters
4.413 items weergegeven
infoGesponsord

Kinderlaarzen geven body aan de outfits, terwijl de voeten goed zitten. Voetbedden volgen de natuurlijke welving en geven steun aan voeten in de groei. Dit is de tijd om te investeren. Daarnaast krijgen tenen de ruimte, zonder slippen. Veterstrikken is in een handomdraai geleerd, gemotiveerd door de mooiste laarzen. Makkelijk klittenband en elastiek laten ook de kleinsten zelf hun laarzen aan en uit doen.

Kleine avonturen in de leukste kinderlaarzen

De klassieke suède enkellaarzen, zoals stevige halfhoge werkschoenen, lenen zich voor de minivariant van American casual. Kleed zoon of dochter in fijne jeans, een T-shirt met hierover een geruite houthakkersblouse en een bodywarmer. Kleine urban krijgers gaan voor ruigere laarzen met profielzolen. Glanzend zwarte veterboots hebben een pittig punkrandje. Glamour vind je in metallics, glitters en studs. Dames en diva’s stralen in strass op kniehoge laarzen.

Sneeuwpret en regendans zijn waterdicht met deze kleine laarzen

Doe een dans door de plassen en zing, met waterdichte rubberen regenlaarzen. Hoe kleiner, hoe koddiger de gekleurde laarsjes zijn. Halfhoge veterlaarzen worden voor de winters zacht gevoerd. Daalt het verder onder nul of ga je de pistes op, dan zijn een paar snowboots voor kinderen onmisbaar. Je wilt je kleine tenslotte niet zien verkleumen. Jas aan, das om en muts op en je kunt ze met een gerust hart laten gaan. Kinderen kiezen hun eigen avontuur.