Schoenen voor baby's

Populaire filters
1.015 items weergegeven

Babyschoenen zijn in de basis vooral schattige voetenwarmers. Zo lang je kind nog niet oefent met staan, is er niet veel meer nodig dan slofjes met zachte zolen, zodat de voetjes vrij bewegen. Mini mocassins in metallics, supersnelle sneakertjes en hoogglans babyballerina’s zijn echter zo onweerstaanbaar, dat noodzaak heel relatief wordt. De stijlen volgen de trends, de vorm de voeten, zonder compromis aan comfort.

Babyschoenen voor het beste begin

Drentelt je dreumes al aardig rond, dan kunnen er wat steviger schoenen worden gekozen. Kleine leren laarzen met rubberen zolen geven stabiliteit en steun. Voor originele details kijk je naar kleine franjes en kwastjes, gekleurde veters, prints en pailletten. Monsters, diertjes en superhelden, doen het ook altijd goed aan kleine voeten. Stijl setjes op basis van blinkende hightop sneakertjes met sterren. Ga voor zacht en zoet in roze suède met een bontrandje.

Zet de eerste stappen in stijl

Alle materialen voor de allerkleinste schoenen moeten zacht en soepel zijn, en ademen. Naast luxe leer zijn er veel stoffen varianten, van wollig vilt tot canvas en denim. De afwerking is gericht op het vermijden van scherpe randjes, zolen zijn supersoepel. Om mee te helpen bij het aan en uitkleden van de kleine vind je veel elastiek, stretch en klittenband. En daarnaast voert dus die onmeetbare schattigheidsfactor de boventoon bij babyschoenen.