Faq | Betalen | Waarom is mijn gewenste betaalwijze niet beschikbaar?

Waarom is mijn gewenste betaalwijze niet beschikbaar?

Waarom is mijn gewenste betaalwijze niet beschikbaar?

Het spijt ons als je favoriete betaalwijze niet beschikbaar is tijdens het bestelproces.

Bij sommige betaalwijzen, bijvoorbeeld bij de betaalwijze 'op rekening', nemen wij het financiële risico om je een 'try before you buy'-service aan te bieden. Om deze reden controleren we elke transactie op risico's om de veiligheid voor jou en voor ons te waarborgen.

Sommige situaties kunnen van invloed zijn op de beschikbaarheid van een betaalwijzen. Bijvoorbeeld, als het afleveradres en het factuuradres niet overeenkomen door typefouten, adreswijzigingen, achternaam of als je een een pakketautomaat of afhaalpunt hebt geselecteerd als afleveradres. Een andere reden kan zijn dat je nog openstaande facturen bij ons hebt. Ook als je het geld al hebt overgemaakt of een retourzending hebt gedaan, kan het zijn dat we deze nog niet hebben verwerkt.

Wij vragen je echter begrip te hebben voor het feit dat sommige betaalwijzen hogere kosten of risico's met zich mee kunnen brengen. Zoals andere platforms en shops, maken we gebruik van externe partners om een kredietcheck uit te voeren en behouden we ons het recht voor om niet alle betaalwijzen in alle gevallen aan te bieden (meer details vind je in onze Algemene Voorwaarden).

Onze klantenservice kan de aangeboden betaalwijzen niet wijzigen en om je gegevens privé te houden, kunnen we niet precies achterhalen waarom een betaalmethode niet wordt aangeboden.

Als je favoriete betaalwijze niet beschikbaar is, dan spijt ons dat. Je kunt nog steeds gebruik maken van al onze diensten en kan een van de andere betaalwijzen kiezen, die allemaal gratis zijn.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.