Filter

Cyber Monday

271,925 items weergegeven

Koopjesjagen op Cyber Monday

De beste remedie tegen de mondayblues: Cyber Monday! Wanneer is het Cyber Monday? Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 30 november 2020. Traditiegetrouw op de dag na Thanksgiving. Terwijl op Black Friday de totale gekte uitbreekt in de winkelstraten, ligt op Cyber Monday de focus op online shopping. Strooien op Black Friday vooral speelgoed- en elektronicawinkels met grootse kortingen, op Cyber Monday zijn de (voornamelijk modegerelateerde) webshops aan de beurt.

Wat is Cyber Monday?

Het beste antwoord hierop is eigenlijk dat Cyber Monday dé ultieme feestdag is voor elke online koopjesjager. Struinend op het web kom je de beste aanbiedingen en hoogste kortingen tegen. Dus heb jij een neus voor de beste aanbiedingen? Dan is Cyber Monday zeker jouw dag! Plus: je kunt gewoon shoppen vanuit jouw luie stoel. Win-win-situatie! Eigenlijk is Cyber Monday de ‘veilige’ optie van Black Friday waar je soms bittere arbeid moet verzetten om de beste koopjes te scoren. Tijdens de online aftrap van het cadeautjes-koop-seizoen, kun je rustig het web afstruinen op zoek naar de beste producten, voor de laagste prijzen.

Sinds wanneer bestaat Cyber Monday?

Cyber Monday is rond 2005 eigenlijk door de consumenten zelf ontstaan. Webshops zagen op de maandag na Black Friday een grote toename van bezoekers omdat mensen die hun slag niet hadden kunnen slaan op Black Friday, hun cadeautjes online probeerden te vinden. Cyber Monday in Nederland? En natuurlijk kunnen wij als Zalando niet achterblijven! Dus op maandag 29 november ben je bij ons aan het juiste (web-)adres voor de beste aanbiedingen en mooie kortingen of prachtige stukken uit onze collecties. Om te beste koopjes te vinden op Cyber Monday hebben we een aantal tips voor je opgesteld. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hier!