Kleding

Badmode voor dames

Prijs
6
6
875
875

1.862 artikelen

Sorteren op:
Pagina 2 van 23
Bikinibroekje - indigo Bikini - lavandar Badpak - black ACTIVE MULTI ROULEAU BRALETTE - Bikinitop - black Bikini - white/black YASMUSTANG - Bikinibroekje - peacoat/allur DIGI - Badpak - navy /bondi/japan blue/white Badpak - black/blue/white Badpak - indigo NO PHOTOS PLEASE SUIT - Badpak - black FLORAL - Bikinibroekje - navy blue VARIATION - Badpak - royal/red/blue pix Strandaccessoire - schwarz Bikinitop - bahama AMNESIA KAFTAN - Strandaccessoire - indigo Bikinibroekje - light green FIT SPLICE X BACK - Badpak - black/vita grey/turquoise INVISIBLE PANNEL SWIMSUIT - Badpak - black HANALEI - Badpak - red Badpak - indigo Badjas - taupe Badpak - black SALTY DAYZ - Badpak - black/white STRAPS - Bikinibroekje - lime KEEP IT - Bikinibroekje - pale dogwood cuban corn RETRO - Bikinibroekje - black Badjas - navy/white DYNAMO - Badpak - red Bikinibroekje - pink TORQUAY - Badpak - navy/blue SUNSPELL WRAP - Badpak - khaki CALABRIA - Bikinibroekje - khaki Strandaccessoire - black RETRO - Bikinibroekje - bahama RUFFLE BANDEAU - Bikinitop - black out DIGI - Badpak - black/pink/amethyst/lime punch Bikinitop - black Badjas - white/black HYPNOS - Bikini - black/fresia rose/plum Bikinitop - black BALI - Badpak - black BOW - Badjas - black Badpak - dark blue AMNESIA KAFTAN - Strandaccessoire - black VANITY - Bikinibroekje - red ACTION - Bikinitop - black TAHOE CHEEKY - Bikinibroekje - black out Badjas - dark blue THYRSA - Bikinitop - multi-coloured Badpak - black BALMY - Badpak - black RODEO BEACH - Bikinitop - navy Bikinitop - white ALOHA - Badpak - pink PALERMO - Badjas - cranberry EBONY - Bikini - blue/green Bikinitop - black Badjas - black CRACK TIE FRONT - Bikinitop - black TIE SIDE - Bikinibroekje - white

Alsof het scoren van jouw perfecte beach-look al niet uitdagend genoeg is, hebben we ook nog eens onwijs veel prachtige badmode voor dames! Zodra de eerste zonnestraal in zicht is, of je bijna op vakantie gaat, begint het toch elk jaar weer te kriebelen: het scoren van een nieuwe bikini of badpak! Girls will be girls, dus het liefst lopen we elk jaar weer in een nieuwe trendy look over het strand. Bij Zalando hebben we dat begrepen en bieden je daarom een enorm scala aan mogelijkheden aan op het gebied van badmode. Voor ieder wat wils!

”Maak jezelf klaar voor de zomer met onze badmode voor dames!"

Het vinden van je perfect match op het gebied van badmode voor dames is niet altijd eenvoudig. Ben jij liefhebber van een badpak? Bikini? Tankini? Mix-kini? Voor elk type zwemkleding is het natuurlijk belangrijk dat de uitstraling en de look bij jouw persoonlijke stijl past. Des te meer is het belangrijk dat je je prettig en op je gemakt voelt in het model en de pasvorm aansluit bij jouw lichaam. Selecteer jouw badmode op basis van de juiste ondersteuning, pasvorm en maten om er zeker van te zijn dat het lekker zit, en blijft zitten! Less is bore, dus de retro bikini en badpak kan tegenwoordig geboost worden met een zonnebril, sieraden, hoedje of omslagdoek. Ook zie je de meest toffe prints voorbij komen in allemaal zomerse kleurtjes! Ben jij er klaar voor om te schitteren op het strand deze zomer?

Carolina van Foodie-ness

Meer badmode

Dames