Zwangerschapspyjama’s

Populaire filters
173 items weergegeven

Verwen jezelf met een fijne zwangerschapspyjama

Met een kleine op komst wil je je het liefst zo comfortabel mogelijk kleden. Zowel overdag als tijdens het slapen is het belangrijk kleding te dragen waarin jij je fijn voelt.

Tijdens de laatste maanden van je zwangerschap en de eerste weken met je baby is je zwangerschapspyjama je beste vriend. In een comfortabele pyjama kan jij je optimaal focussen op de groei van je baby.

Een zachte, viscose nachtjapon waarin jij en je baby alle ruimte hebben of een luchtige, katoenen pyjama set waarin je gemakkelijk kan bewegen. Alle zwangerschapspyjama’s zijn gemaakt om het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Kies pyjama's voor zwangere vrouwen die het beste bij jou passen

Iedere vrouw heeft haar eigen ervaring tijdens haar zwangerschap. Heb je het vaak koud? Dan is een extra warme pyjama voor zwangere vrouwen met lange mouwen en een lange broek vast iets voor jou. Krijg je het snel warm in bed? Ga dan voor een luchtiger pyjama setje of een pyjama jurkje met spaghettibandjes.

Een lieve bloemenprint met een zachte uitstraling. Een pyjama met stipjes waar je vrolijk van wordt. Of ga voor een effen pyjama in jouw lievelingskleur.

Een roze zwangerschapspyjama met een kanten rand is ook een mooie optie. Je pyjama hoeft niet enkel comfortabel te zijn. Ook in bed verdien je het om je mooi te voelen.

Zwangerschapspyjama’s voor in bed én op de bank

Er zullen dagen zijn dat je de bank niet af wilt komen. Op deze dagen is het heerlijk om de hele dag in je zwangerschapspyjama van je favoriete series te genieten.

We hebben in onze collectie fijne pyjama’s die ook goed als huispak kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld een lange zachte pyjama broek met een comfy T-shirt waar je de hele dag in kan doorbrengen.

Ook voor na het badderen of douchen hebben we fijne zwangerschapsbadjassen. Draag er een zet zachte pantoffels onder en je kan heerlijk op de bank neer ploffen.