Betalen op rekening

Bij betalen op rekening kun je de artikelen in één keer achteraf betalen, zodat je eerst kunt bepalen of je de complete bestelling wilt houden of deze (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Om op rekening te bestellen doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

  • Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  • Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  • Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging
  • Je ontvangt de goederen, de rekening en de bankgegevens van Zalando
  • Je hebt na ontvangst van de goederen 14 dagen de tijd om je factuur te betalen, bijvoorbeeld via internet bankieren

Als je binnen de betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je alleen de artikelen te betalen die je houdt. Als je pas na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het door jou teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

Geef alsjeblieft alleen je 14-cijferige bestelnummer als betalingskenmerk aan. Indien je het bedrag overmaakt via de Rabobank, geef dan je 14-cijferige bestelnummer aan in de omschrijving.

Betalen op rekening niet altijd mogelijk

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij aanbieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

SEPA

Door nieuwe Europese regelgeving kun je vanaf 1 februari 2014 de huidige Nederlandse betaalstandaarden voor overboekingen en incasso's in euro niet meer gebruiken. Er is dan één gezamenlijke Europese betaalmarkt: Single Euro Payments Area (SEPA). Door SEPA is er geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen binnen Europa. Je dient vanaf nu altijd de IBAN en BIC te gebruiken.

 

Neem contact met ons op: