faq | Verzending & Levering | Wat is langeafstandslevering?

Wat is langeafstandslevering?

Zalando biedt nu de mogelijkheid om te kiezen uit een groter assortiment van items door middel van langeafstandslevering. Door deze nieuwe leveringsservice heb je de mogelijkheid om vrijwel ieder item en elke maat die we op voorraad hebben, ongeacht waar deze is opgeslagen, te bestellen voor een meerprijs van 2.95 EUR.

Let op! Omdat items met langeafstandslevering vanuit een magazijn verder weg moeten komen, duurt het een dag of twee langer voordat de tracking link actief wordt en ze je bereiken.

Hoe weet ik welke items met langeafstandslevering komen?

Items die met langeafstandslevering komen zijn te herkennen aan een icoon in de webshop. Je kunt ook gebruik maken van de leveringsfilter in de shop door items met langeafstandslevering in of uit te sluiten.

Als je bestelling items bevat met zowel standaardlevering en langeafstandslevering, dan ontvang je de items in verschillende pakketten.

Let op! Langeafstandsitems kunnen in aanmerking komen voor standaardlevering, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad (en ook andersom).

Hoe retourneer ik een item dat met langeafstandslevering is geleverd?

Het retourproces voor items met langeafstandslevering is hetzelfde als gebruikelijk! Je kunt ongedragen items gratis retourneren binnen 100 dagen. Als je ook Zalando items met standaardlevering wenst te retourneren, kun je deze in dezelfde verpakking terugsturen.

Let op! De kosten voor de langeafstandslevering worden enkel in het geval van een volledige retourzending of annulering vergoed.

Gerelateerde vragen:


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met onze chatbot

Onze chatbot helpt je graag verder!

Als de chatbot je vraag niet kan beantwoorden, zul je worden doorverbonden met een van onze medewerkers.

Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.