accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Ontsnap naar waar je maar wilt

We hebben Timberland's nieuwe Brooklyn sneakerserie op de proef gesteld en zijn met de fotograaf Yuto Yamada de Berlijnse stadsjungle in gegaan. Het resultaat was een gedurfde grootstedelijke escapade, waarin het uitgestrekte stadsbeeld werd gedocumenteerd, terwijl het veelzijdige en moderne schoeisel van Timberland werd gepresenteerd.

Je stad begint hier

De Brooklyn is verkrijgbaar in vijf iconische kleurencombinaties, die elk een aspect van het stedelijk leven weerspiegelen. Van industriële diepe roodtinten tot betongrijs: er is een sneakerstijl voor elke stadsbewoner.

Winkel nu

Ontdek het onbekende

De Super Oxford, met zijn dieprode en leigrijze kleuren, bootst het industriële landschap van Berlijn na. Met zijn laarzen aan ging Yuto op zoek naar de verlaten schatten van de stad.

Koop nu je paar

Retro en robuust

De Brooklyn, ontworpen voor retroliefhebbers van de jaren 90, blijft trouw aan het nuttige DNA van het merk. Deze Oxford veterschoen is gemaakt van een materiaalmix, hoogwaardig zacht suède en een geprezen technologische Aerocore-tussenzool.

Bestel nu jouw sneaker

Brooklyn in the house

Ontdek de Brooklyn sneaker van Timberland in vijf verschillende kleuren.

Een mix van outdoor en urban

Zelfs in de stad blijft Timberland's respect en liefde voor de natuur belangrijk. De Brooklyn combineert de kenmerkende functionaliteit om te wandelen met een meer streetstyle look en opent zo een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Ontdek nu

Neem alles in je op

Aan het einde van de dag leggen Yuto's foto's beknopt vast waar het bij de Brooklyn om draait: korreligheid, stevigheid, duurzaamheid en je de stad eigen maken.

Koop nu een paar