accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

G-STAR RAW DENIM GUIDE

Denim is een veelzijdig materiaal met vele creatieve mogelijkheden. Het biedt ons de kans om voortdurend grenzen te verleggen en ons te kunnen blijven innoveren.

BEKIJK DE COLLECTIE
SKINNY FITMichèle Krüsi - @thefashionfraction

Moderne klassiekers die bij elke look passen. Onze skinny fit is van stretch denim gemaakt voor een flatterende pasvorm zonder afbreuk te doen aan comfort. De perfecte jeans om jouw vrouwelijke kant te benadrukken.

SLIM FITEbba Zingmark - @ebbazingmark

Totale bewegingsvrijheid in een tijdloze pasvorm. Onze slim fit is net zo smal langs het been als de skinny fit, maar met meer ruimte bij de enkel. Deze jeans is perfect voor dagelijks comfort.

STRAIGHT FITRianne Meijer - @rianne.meijer

Onze meest klassieke jeans is ontworpen met rechte pijpen en normale taille hoogte, waardoor het een onmisbare fit in de kast is die nooit uit de mode gaat. Kies deze jeans van dag tot nacht – met deze stijl zit je altijd goed.

RELAXED FITRianne Meijer - @rianne.meijer

Fits voor ultiem comfort. Onze relaxed fits worden gekenmerkt door een verlaagd kruis, taps toelopende pijpen en een lage taille. Ga voor deze stijl als je jouw casual look naar een hoger niveau wilt tillen.

BOOTCUTEbba Zingmark - @ebbazingmark

Geïnspireerd op de beroemde jaren 70, onze bootcut jeans zijn aansluitend tot de knie met een subtiele flare tot de enkel. Als je jouw dagelijkse denim wilt afwisselen, is deze jeans voor jou gemaakt.