accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

influencer awards

#zalandostyleicons

De stemmen zijn geteld, de awards zijn op 10 november tijdens de awardceremonie uitgereikt. Wij stellen met trots de winnaars van de Zalando Style Icons 2016 voor: Claire Cliteur is de Style Icon of the Year en Nicole Huisman heeft de Rising Style Icon in de wacht gesleept. Igrien Liu kon met haar artikel de jury overtuigen en werd beloond met de Creative Content Icon. Bedankt aan alle stemmers die hun favorieten gesteund hebben!

Style Icon of the Year

Claire Cliteur

Samen met de juryleden hebben jullie Claire Cliteur van Claartje Rose tot de oververdiende Style Icon of the Year gekeurd. Deze 23-jarige flamboyante levensgenieter met doorzettingsvermogen en power heeft al veel waargemaakt. Een stage in New York heeft ze er al opzitten en momenteel rondt ze haar studie in Amsterdam af. Haar Instagram is één en al inspiratie en staat bol van de creativiteit. Gefeliciteerd!

Rising Style Icon

Nicole Huisman

Nicole Huisman is een 27-jarige styliste en creatievelinge uit Amsterdam. Ze heeft er vijf jaar ervaring als fashion editor bij ELLE opzitten en werkt nu voor magazines zoals Glamour, L'Officiel en Vogue en merken als H&M, Tommy Hilfiger, Ace&Tate en Marie Stella Maris. Wij weten: van deze jongedame gaan we nog veel horen en zien. Proficiat!

Creative Content Icon

Igrien Liu

Igrien Liu heeft met haar artikel 'A Tale of Fashion' de jury helemaal overtuigd. Igrien is een fotografe en creatievelinge pur sang. Ze houdt ervan verhalen tot leven te laten komen in haar blog 'The Avantguardian', haar dromen waar te maken en vooral anderen te inspireren. Met haar artikel heeft ze in elk geval de jury geïnspireerd. Gefeliciteerd!

Bekijk de aftermovie van het event 2016

Zalando Style Icons 2016:

Wat een geweldige sfeer, prachtige mensen én natuurlijk de meest waanzinnge outfits.
Wij hebben vooral veel overkneeboots op de dansvloer gezien, poederdoosjes in de mooiste clutches gestopt zien worden en aan veel ultrazachte velvet items gevoeld. Ben je geïnspireerd geraakt door de outfits die onze winnaars en onze runner-ups op hun blogs hebben gepost? Of heb je in de aftermovie een look langs zien komen die je graag aan jouw garderobe wilt toevoegen? Check it out en creëer je eigen style icon-look.