Volgens een Amerikaans onderzoek besteden vrouwen gemiddeld zo'n 55.2 minuten per dag aan het zoeken naar spullen in huis. Dit is in een jaar tijd bijna 14 dagen! Kun je nagaan hoe fijn het zou zijn als je in je huis alles makkelijk weet te vinden, als alles een eigen plekje heeft. Op deze behoefte is het Noorse merk nomess Copenhagen ingesprongen. Nomess Copenhagen ontwikkelt kwaliteitsproducten die zorg dragen voor de spulletjes in je huis en heeft het tot haar missie gemaakt om elk huis goed georganiseerd en rommelvrij te krijgen. Het motto van het merk is dat je even moet investeren in het orde scheppen in de chaos, waarna je er nog lang de vruchten van plukt. Breng systeem aan in je huis en zorg dat je die 14 dagen per jaar aan leukere dingen kan besteden dan aan zoeken.

Nomess Copenhagen: schep orde met stijlvol design

Nomess Copenhagen is zoals een gezegd een Noors merk en heeft ook die typisch Noorse uitstraling: clean, strak en vrij van onnodige extra's. Nomess Copenhagen brengt verschillende producten op de markt, zoals opbergrekken en mooie, houten opbergkisten. Ook vind je van nomess Copenhagen klein meubilair, zoals krukken en tafeltjes. De producten van nomess Copenhagen hebben als overeenkomst dat ze praktisch, stijlvol en van hoogstaande kwaliteit zijn. Een populaire lijn van de producten van nomess Copenhagen, zijn de badkameraccessoires. Berg op een stijlvolle manier al je badkamerspulletjes op, zoals de wattenstaafjes, de zeepjes en de handdoeken. Nooit meer hoef je te zoeken naar je pincet of nagelvijl. Wanneer je je spulletjes opbergt met behulp van de producten van nomess Copenhagen zul je rust en meer ruimte in je huis creëren en oogt je interieur ook nog eens erg stijlvol.

Gratis klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.