accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

10% korting Schrijf je in op de nieuwsbrief
  • Dit zijn je voordelen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Actuele trends en inspiratie

Hoe meld ik me af?

Nieuwsbrief Zalando:
veelgestelde vragen over onze nieuwsbrief


Wat is de Zalando nieuwsbrief nu precies?
De nieuwsbrief van Zalando is een e-mail die wekelijks naar jou verzonden wordt. Wij sturen je persoonlijk een mailtje en brengen je op de hoogte van de laatste modetrends, de fijnste aanbiedingen en geven we je nuttig mode-advies. Gebasseerd op je eerdere bestellingen en artikelen op je verlanglijstje, krijg je informatie die helemaal gecustomized is op jouw wensen. Met een muisklik zie je dus het aanbod van Zalando op jouw scherm verschijnen: gemakkelijk, relevant en je hoeft er je huis niet voor uit. Easy-peasy!

Wat zijn de voordelen van de nieuwsbrief?
De Zalando nieuwsbrief heeft ontelbaar veel voordelen. Bij het aanmelden op de nieuwsbrief krijg je nu 10% korting, met een minimale bestelwaarde van 75 euro. Naast deze Zalando nieuwsbriefkorting kun je als abbonnee ook van vele andere acties genieten. Dus nog meer nieuwsbrief kortingen! Winacties, nieuws over het recente aanbod, persoonlijke stijltips en héél véél inspiratie: dát is de nieuwsbrief van Zalando. Aanmelden maaaaarrrr.

Hoe kun je je aanmelden op de nieuwsbrief van Zalando?
Ben je enthousiast geworden? Maar wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor de Zalando niewsbrief?! Het ontvangen van de nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer jouw e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je mailtjes van Zalando. Vanaf dat magische moment kan je dus genieten van jouw bestelling met de Zalando nieuwsbriefkorting en non-stop fashion inspiratie!