accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

ZALANDO HAALT OP

Wil je een artikel naar ons terugsturen? Dan kun je er nu ook voor kiezen om je pakket te laten ophalen.
Ter introductie helemaal gratis (normaal € 4,95).

Zó werkt het: bekijk de video

Exclusief bij Zalando en voor nu helemaal gratis (normaal € 4,95).

WAAR JE
OOK BENT

Geef op de website het adres op waar je jouw retourzending wilt laten ophalen. Dat kan bij je thuis zijn, op je werk, of waar dan ook.

WANNEER
JE MAAR WILT

ZALANDO HAALT OP tussen 8-12 uur of tussen 15-21 uur van maandag tot en met vrijdag. Je kunt kiezen uit tijdvakken van twee uur.

WIJ DOEN
DE REST

Na een bevestigingsmail komen wij bij je langs. Vergeet niet je retoursticker op het pakket te plakken en je pakket klaar te leggen. Alvast bedankt!

Woon je in Amsterdam of Rotterdam?

ZALANDO HAALT OP

Het leukste aan online shoppen: je woonkamer wordt je paskamer! Doos openmaken en in alle rust je nieuwe kleren passen. Dan kan het gebeuren dat je een artikel liever retour wil sturen – geen probleem, even naar het postkantoor. Maar we willen het nóg gemakkelijker voor je maken:

ZALANDO HAALT OP!

Deze kosteloze ‘retour-on-demand’-service haalt jouw retourzending op: waar en wanneer je maar wilt!

Hoe werkt het? Stel, de blouse die je had besteld staat toch niet helemaal bij de rok die je ermee wilde combineren. Je wilt de blouse graag terugsturen. Even geen tijd voor het postkantoor, maar je weet dat je na je werk even thuis bent.
Je boekt een tijdvak tussen 18 en 20 uur ’s avonds en je krijgt nog een mailtje ter bevestiging. De blouse gaat terug in de doos, je plakt er de retoursticker op en je zet je pakketje alvast klaar bij de deur.
Die avond gaat de bel: onze chauffeur staat voor de deur om je pakketje op te halen. Hij scant de sticker en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail. Binnen een paar dagen is het bedrag van de blouse weer teruggestort op je rekening.

*Normaal gesproken kost deze service € 4,95, maar speciaal voor jou, hebben we de ZALANDO HAALT OP-service tijdelijk gratis gemaakt.

Kortom: Jij bestelt. Jij ontvangt. Jij besluit en ZALANDO HAALT OP!