Populaire filters
921 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Mooi merk dat YOURTURN, maar wat is het verhaal erachter?

Laten we beginnen met de plek waar kledingmerk YOURTURN zijn eerste straatlicht zag: Berlijn. Wie denkt aan de Duitse hoofdstad, denkt aan grafitti. Van discutabele tags, liefdesuitingen voor voetbalclubs of potentiële vriendinnen, totaan de meest creatieve street art-schilderingen. Hoe kleurrijk de Berlijnse muren ook kleuren, des te donkerder de kleding van de bewoners.

Een mix van urban design en een flinke dosis rebellie

Het credo van menig Berlijner is dan ook; wie niet zoveel na hoeft te denken over wat-ie aandoet, heeft meer tijd om een beetje tegendraads te doen. 'Rebellie' is dan ook een ander bekend trekje in 'der Hauptstadt'. Waarom dan niet tegen de gevestigde orde schoppen en die kleuren van de street art mixen met die relaxte manier van kleden?! Het idee achter het kledingmerk YOURTURN was ontstaan. In 2012 werd daad bij het woord gevoegd en het merk transformeerde van idee tot een urban kleding-,schoenen- en accessoiresmerk speciaal gefocust op millennials.

Streetwear van YOURTURN in één woord: über-relaxt

Onder het motto ‘relaxte mensen hebben de halve straat’ ontwerpt YOURTURN al jarenlang chille items die niet-te-moeilijk zijn, maar die je gewoon elke dag aankunt. En omdat je centen waarschijnlijk veelal bij de plaatselijke snackbar, aan je smartphone-rekening of aan een paar nieuwe platen of ‘wat-dan-ook’ worden besteed, hoeft het bij YOURTURN allemaal niet zoveel te kosten.

Dus zoek je chille hoodies die ook nog een beetje cool en authentiek zijn? Of een fijn T-shirt met een casual tintje (of printje)? YOURTURN volgt de trends, maar niet op een geforeceerde manier. Want er dient wel genoeg tijd over te blijven om te chillen in het leven.