accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

4 Yoga work-outs

Yogalerares Annie Clarke werkt als personal trainer en blogt dagelijks over haar ervaringen. Dat haar liefde voor yoga aanstekelijk werkt, kun je zien in deze vier work-outs.

Strengthen

Het mag misschien als een verrassing klinken, maar yoga kan ook versterkend werken. Annie toont je stap voor stap welke yogaoefeningen jouw lichaam sterker maken. Bouw de spieren in het midden van jouw lichaam op met deze versterkende yogasessie.

-
Strengthen

Relax

Als je aan yoga denkt, schiet je meteen het woord ‘zen’ te binnen. In deze video neemt Annie je op sleeptouw. Begin compleet ontspannen en relaxed aan jouw dag door middel van deze yogasessie. Ontspannende yoga-oefeningen zorgen ervoor dat stress geen kans krijgt.

Relax

Activate

Yoga en ontspanning zijn twee begrippen die hand in hand gaan, maar yoga kan ook activerend werken. In deze video zet Annie je aan het werk. Bescherm je tegen de stress van elke dag. Geef jouw lichaam de energieboost die het verdient.

Activate

Detox

Heeft jouw lichaam dringend nood aan een detox? Vergeet diëten en ga voor reinigende yogaoefeningen. In deze video helpt Annie je op weg en toont hoe je deze oefeningen uitvoert. Detox-yoga ontgift jouw lichaam en laat jou tegelijkertijd relaxen, van een win-winsituatie gesproken. Namasté!

Detox