accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Alles over yoga

Duik mee in de wereld van yoga

Don't hate, meditate

Nieuw in de wereld van yoga? We nemen je graag mee langs alle verschillende soorten yoga en helpen je in de voorbereiding naar de eerste yogales. Ben jij al een doorgewinterde yogi en op zoek naar meer inspiratie of work-outs die je thuis kunt doen? Van yoga-dummie tot aan volleerde zenmaster: op welk level je ook zit, hier vind je allerlei informatie en de bijbehorende yoga-outfits en accessoires. Dus, maak je hoofd leeg, ga in de kleermakerszit zitten en duik mee in de wereld van yoga. Namasté!

Yogakleding, accessoires & meer

Yoga-oefeningen voor thuis

In vier video’s laat yogalerares Annie Clarke zien dat je in slechts 20 minuten de meest uiteenlopende yogasessies kunt uitvoeren. Toe aan reinigende, ontspannende, activerende of juist versterkende yogaoefeningen? Kies de video die bij jouw mood past en asana erop los!

DETOX

DETOX

ACTIVATE

ACTIVATE

RELAX

RELAX

STRENGTHEN

STRENGTHEN

Naar de video's

Vind jouw perfecte yoga look

Het verhaal van Olav Aarts

Olav Aarts is een expert op het gebied van Hatha yoga. Hij heeft al ruim vijftien jaar ervaring met het beoefenen van deze yogastijl en geeft les in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen over het ontstaan en de ontwikkelingen van yogatradities en andere Aziatische religies.

Yoga helpt mij meer te concentreren op de dynamiek van het leven, waardoor het een diepere betekenis krijgt

Olav Aarts
Expert op het gebied van Hatha yoga