Badslippers voor dames

Populaire filters
812 items weergegeven

Wat zijn waterschoenen? Een waterschoen is een schoen die gemaakt is voor in het water. De schoen wordt gemaakt van waterbestendige materialen waardoor ze ideaal om jouw voeten te beschermen tegen een stenen of scherpe ondergrond.

Bij waterschoenen denken mensen vaak gelijk aan de felgekleurde versies die kinderen dragen naar het strand, maar er zijn tegenwoordig ook genoeg stijlvolle versies voor volwassenen te vinden. Waarom waterschoenen? Zeker als je op vakantie gaat, weet je niet altijd hoe het landschap eruit zal gaan zien en dan kom je soms voor onverwachtse verassingen te staan. Een rotsachtig strand bijvoorbeeld, waar je je voeten aan openhaalt als je onderweg bent om een duik te nemen. In zulke gevallen zijn een paar waterschoenen ideaal! De meeste waterschoenen zijn uitgerust met uitstekende grip aan de onderzijde van de zool, zodat de kans op uitglijden drastisch wordt verminderd. Neem een kijkje in het ruime aanbod van waterschoenen en vind het paar wat perfect bij jouw eigen persoonlijke stijl past.

"Met waterschoenen ga je ongeschonden het water in "

De modellen in de collectie waterschoenen zijn zeer divers en uitgevoerd in verschillende silhouetten. Zo is er de slipper vorm waar je gemakkelijk instapt, deze heeft een anatomisch verantwoord voetbed en is voorzien van een antislip-finish. Kies voor een versie met gespdetails voor een stoere look, of ga voor een gekleurde uitvoering als fris accent. Of maak een modestatement met een paar Crocs als je nieuwe favoriete waterschoenen, deze vind je in een reeks aan regenboogkleuren die vanzelf een glimlach op je gezicht toveren. Sportieve waterschoenen zijn ook helemaal ingespeeld op de sporty trend van nu en kun je dus moeiteloos aanhouden na een gezellige dag aan het strand. Er gaat een wereld van stijlvolle waterschoenen voor je open!