Filter1

Volcom
Catalogus

915 items weergegeven

Volcom

Volcom is vrijheid voor alle snowboarders, surfers en skaters, in kleding die je alle ruimte gunt voor het verleggen van je grenzen en het vinden van je ware stijl. Van obscure subculturen zijn boardsporters uitgegroeid tot stijliconen, net zo verweven met kunst, film en muziek als met mode. Volcom haalt zijn inspiratie uit al deze vrije geesten. De wilde wortels liggen bij twee jongens die ooit vanuit hun slaapkamers in Californië zonder enige ervaring aan de slag gingen. Inmiddels een volwassen en volwaardig global lifestyle brand, blijft Volcom met zijn kleding, schoenen en accessoires trouw aan dit bescheiden begin.

Je vindt je vrijheid in Volcom

Pretentieloze sportieve hoodies en loszittende straight leg jeans maken het de heren makkelijk. Kies er een T-shirt bij met een excentrieke grafische print, of het sterke Volcom steenlogo. In de keuze van broeken geven chino’s een extra losse casual look, terwijl superstrakke jeans meer neigen naar een punk rock uitstraling. Combineer het met een paar skategympen of witte retro sneakers. Warme parka’s maken je look winterwarm af en in luchtiger tijden volstaan de korte jacks. Met riem, pet en portemonnee is de Volcom set compleet, of je geeft een extra detail aan je bestaande garderobe.

Volcom voor boardsporters en rock royalty

Met Georgia May Jagger als model krijgt het ruige randje aan de Volcom dameslijn nu officieel bevestiging van Rock royalty. Gebreide vintage shorts, rebelse jurken en romantische tuniektops met blote schouders draag je met retro gympen, ruige enkellaarsjes of een paar Boho sandalen. T-shirts met mysterieuze prints en de heerlijke hoodies hebben een genuanceerde nonchalance. Voor de new kids heeft Volcom een kinderkledinglijn met dezelfde stijl te gekke T-shirts, shorts en sweatshirts. In Volcom kun je met opgeheven hoofd je half-pipe trucks perfectioneren.