accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

voetbalkleding

Doeltreffende voetbalkleding Natuurlijk: als je lid bent van een club heb je je eigen tenue. Maar tijdens de trainingen en bij vriendschappelijke partijtjes kun je maar beter de juiste voetbalkleding en voetbalaccessoires dragen. Een aantal musthaves voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers. Lees meer

Voetbalkleding dames & heren

165 artikelen
  • 1
  • 2

165 artikelen
  • 1
  • 2

Voetbalkleding

Je hebt je perfecte set voetbalkleding niet zo maar bij elkaar. Zaalvoetbal vraagt iets anders van je voeten, en je schoenen, dan buiten op het gras. Voor de verschillende seizoenen heb je een voetbalshorts en shirts nodig, en een trainingspak. Spieren mogen tenslotte niet te snel afkoelen. Keepers hebben uiteraard nog extra eisen, in keeperschoenen en handschoenen.

Voetbalkleding voor verbeterde prestaties en meer sportplezier

Bewegingsvrijheid, comfort en steun moeten allemaal optimaal zijn, zodat jij maximaal kunt presteren. Dit geldt letterlijk van je tenen tot je kruin. Dus ga voor die voetbalsokken zonder naad, met de perfecte stretch zodat ze niet afzakken. Goede voetbalschoenen geven steun en houden je enkels stabiel maar vrij, de noppen geven grip. Scheenbeschermers zijn een must, wat voor bikkel je ook bent. Zeker de jeugd laat je niet spelen zonder.

Speel, sport en scoor in stijl met de beste voetbalkleding

Van lange strakke broeken tot losse korte shorts, shirts die variëren van mouwloze hemden tot poloshirts, jij weet wat jou het beste past. Om het hele tenue bij elkaar te houden investeer je in een goede stevige sporttas. Neem een extra trainingspak mee, dan kun je na het douchen fris naar huis. Sta je aan de zijlijn of blijf je op de tribune? Echte supporters laten hun clubkleuren zien, in shirts, sjaals en mutsen. Voetbal is meer dan een sport.