accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

voetbalkleding

Doeltreffende voetbalkleding Natuurlijk: als je lid bent van een club heb je je eigen tenue. Maar tijdens de trainingen en bij vriendschappelijke partijtjes kun je maar beter de juiste voetbalkleding en voetbalaccessoires dragen. Een aantal musthaves voor de fanatieke en minder fanatieke voetballers. Lees meer

Voetbalkleding dames & heren

171 artikelen
  • 1
  • 2

171 artikelen
  • 1
  • 2

Alles wat je nodig hebt op en om het voetbalveld

De fijnste voetbal outfits van de beste sport brands


Het klinkt misschien gek, maar met de juiste kleding ga je echt beter presteren. Neem bijvoorbeeld je sokken: een paar goede voetbalsokken zorgt voor comfortabele, warme voeten; voeten waarmee je rent, springt, trapt en dribbelt. En dan die schenen, die hebben natuurlijk bescherming nodig voor gemene tackles, dus vergeet vooral niet een paar scheenbeschermers aan te schaffen. En als je als keeper op doel staat, kun je maar beter voor wat protection voor je vingers zorgen, en een paar goede keepershandschoenen aanschaffen.

Voetballen in de vrieskou? Zo blijf je lekker warm!


Helaas speelt een voetbaltraining of -wedstrijdje zich niet altijd af in zomerse temperaturen. Dus kun je je maar beter goed tegen wind en kou kleden, in ieder geval in het begin als je nog niet warm gelopen hebt. En dan natuurlijk het liefst in voetbalkleding van de betere sport brands, zoals Nike, Hummel, adidas, Puma en Joma . Zorg voor een fijn trainingsvest trainingsvest over je voetbalshirt, en een trainingsbroek over je korte broek. Van die handige mutsjes geven oren en hoofden met wat minder haar de nodige warmte als het vriest. Al deze items, en je handdoek en voetbal, neem je natuurlijk mee in een stylishe sporttas. We hebben gave exemplaren met logo's van bekende voetbalclubs.