Mode

37 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Een goed kostuum doet wonderen voor de uitstraling van elke man. Of je hem nou dagelijks draagt naar kantoor, of af en toe uit de kast haalt voor een bijzondere gelegenheid, je kunt gewoon niet zonder. De pakken van Viggo gaan van klassiek tot lekker opvallend en uitermate chic. Je zult zien, de elegante Britse tailoring doet wonderen voor je zelfvertrouwen!

Een klassiek Viggo kostuum

Het begint natuurlijk met een basic kostuum, dat je kunt inzetten als een allrounder. Zwart of donkergrijs, met niet te veel poespas. Prima voor kantoor en eventueel een diner. Draag er een klassieke witte blouse onder of ga voor stijlvol zwart voor een sobere en zeer classy look. De verfijnde afwerkingen en de kwalitatieve designs van dit Britse merk zullen je niet teleurstellen!

Feestelijk en origineel

Je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan. Ga voor een opvallend kobaltblauw pak, leuk voor een feestelijke gelegenheid als een bruiloft. Of ga voor een gewaagde tartan print – Britser dan dat wordt het niet! Een satijnen revers doet het dan weer erg goed op cocktailfeestjes… Kortom, speel met je eigen identiteit en originaliteit en durf op te vallen in een perfect getailored kostuum!