Haarstyling voor mannen

Populaire filters
brands
Prijs
Duurzaamheid
Voordelen
shipped_by_zalando
252 items weergegeven

Creëer de gewenste look met haarstyling voor mannen

Niemand zit te wachten op een ‘bad hair day’ – een slechter begin van de dag is er immers niet! Juist wanneer je haar goed zit, kun je vol vertrouwen aan de dag beginnen. Met de producten voor haarstyling voor mannen creëer je elke dag opnieuw de gewenste look. Kies gels, mousses, was of pomades en breng je haar in model. Bij Zalando vind je voor ieder type haar producten voor haarstyling. Dankzij innovatieve formules zorgen de stylingproducten voor meer volume en krijgt dun haar extra structuur. Combineer de was of gel met een droge shampoo en wrijf een kleine hoeveelheid met de vingertoppen door je droge lokken om je haar de juiste shape te geven.

Voor elke man, voor elk haartype, voor elke coupe

Met de juiste haarstyling voor mannen hoef je niet uren voor de spiegel te staan om je haar in model te brengen. Voor mannen met kort en dun haar is Clay een uitstekende keuze. Dankzij de zachte textuur en sterke hold wordt creatieve styling een koud kunstje en krijgt je coupe extra volume.

Bij Zalando vind je verschillende varianten voor een matte finish. Kies voor een haarwas met een sterke, soepele hold om je haar naar achter te stylen - ideaal voor middellang en lang haar. Heb jij het liefst de hele dag een look alsof je net uit bed komt, ook dan heb je haarstylingproducten voor mannen nodig. Met haarcrème bereik je dit ‘out-of-bed’-effect het best. Geef je haar een hold en zorg dat het toch zijn natuurlijk souplesse behoudt. De crèmes plakken niet en kunnen eenvoudig worden uitgespoeld. Je haar wordt niet overdreven gefixeerd. Dit is zeker ideaal voor krullend en golvend haar.

Een natuurlijke look is wat veel mannen willen. Accentueer krullen en slag zonder dat het haar al te zwaar wordt en er hard en stroachtig uit gaat zien. Producten met natuurlijke ingrediënten beschermen kroeshaar tegen uitdroging.

Een goed verzorgd hoofd met haarstyling voor mannen

Met een goede pomade of wax kun je alle kanten op. Kort of lang haar, deze producten voor haarstyling doen het altijd goed. Kies voor een lichte hold als je een glanzende finish wilt, en geniet van geuren met een levendige frisheid die de zintuigen prikkelen. Leg de basis voor elke coupe met de verzorgende haarstyling voor mannen en gebruik conditioners en shampoos om je haardos te beschermen tegen beschadigingen als gevolg van kammen, föhnen en uv-straling. Dankzij innovatieve formules op basis van natuurlijke ingrediënten houden onze haarstylingproducten je haar elke dag weer gezond. Creëer een volle look en maak je haar van de wortel tot in de punt sterker met de haarstylingproducten voor mannen.