6.661 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Als de basis goed zit, dan komt de rest vanzelf. Dit geldt voor vele looks in de modewereld. Vero Moda is het ideale merk voor die perfecte basics, maar ook voor outfitjes om mee te stralen op een feestje of indruk mee te maken op je date. Hou jij ook zo van die cleane designs uit het hoge noorden? Dan weet jij als geen ander dat dit label nooit teleurstelt!

Terug naar de essentie met Vero Moda

Minimalistisch is een woord wat we de laatste tijd veel terug zien in de mode. De simplistische looks van dit Deense merk sluiten hier perfect op aan. Ga voor de fijne essentials als longsleeves, T-shirtjes, pantalons of cardigans, om de basis van je outfit mee samen te stellen. Neutrale tinten voeren de boventoon, maar een printje of flashy kleurtje zijn ook een optie. Maak je casual look af met de stijlvolle accessoires van hetzelfde merk.

Laat je persoonlijkheid spreken

Naast de basics biedt de collectie ook zeker items waarin je lekker kunt opvallen. Vrouwelijke jurkjes om lekker tot in de laatste uurtjes in te dansen, stoere bikerjasjes of leren rokjes om je outfit extra kracht mee bij te zetten zijn onze favoriet! Welk item onderstreept jouw originaliteit?