accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Vans Old Skool online kopen

Vans Old Skool x LISEDESMET.COM

"Minimaal, cool & allround"

Maart 2017
street mode

Omschrijf Vans Old skool in drie woorden:
Cool, minimaal en allround. Zo zou ik de Vans Old Skool omschrijven. Mijn persoonlijke kledingstijl is heel minimalistisch. Ik draag vooral neutrale kleuren: zwart, wit, grijs en nude maken deel uit van mijn kleurenpalet. Deze zwarte Vans met witte touch passen dus écht bij alle kleren die in mijn kledingkast hangen. Ze stralen een hele stoere, coole look uit. Of je ze nu draagt onder een broek, rok of jurk, alles kan!

Wat roept de naam 'Vans Old Skool' in jou op?
De naam Old Skool spreekt voor zichzelf: retro, retro, retro. Ik merk steeds vaker dat echt alles in de mode terugkomt. De Vans Old Skool sneakers zijn een must have in de kast van elke fashionista als je het mij vraagt.

Hoe zorgt deze schoen voor een classy look?
De Old Skools zijn in de eerste plaats natuurlijk heel stoer en zodra je ze draagt onder een rok of jurk geef je ook jouw classy look een stoere touch. Dat is het leuke aan dit paar sneakers.

Voor welke chique gelegenheid droeg je de schoenen?
Misschien een leuke anekdote: op oudejaarsavond droeg ik een zwart jurkje. We aten eerst met vrienden bij mij thuis. Ik dacht toen: "Ik wacht nog even met het aandoen van die hakken tot we de deur uit zijn!" Dus droeg ik mijn Old Skool Vans in huis. Toen we iets na twaalf uur vertrokken, besloot ik toch om mijn Vans aan te houden, niet alleen omdat ze gemakkelijk zaten, maar ik vond ze best leuk onder mijn jurkje. Zeker in combinatie met een hip kapsel en een fancy handtas. Zo zie je maar, cool en classy liggen heel dicht bij elkaar!