accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Valentijnscadeaus voor haar

Omcirkel dinsdag 14 februari maar in jouw agenda. Valentijn, alias het feest van de liefde, komt er weer aan. Of wanneer we al in de taal van de liefde gaan spreken: “la fête de l’amour”. Op Valentijnsdag hangt er lùùùùve in de lucht en dat zal jouw lief weten ook! Stel het dus niet uit, bekijk onze cadeau-ideeën en strik het perfecte cadeau voor je vriendin of vrouw zo snel mogelijk. Valentijnscadeaus voor haar, onze cadeautips laten jouw lief gegarandeerd (opnieuw) in zwijm vallen.

Hoewel jijzelf natuurlijk de mooiste armcandy bent, is het geven van een accessoire altijd een goed idee. Want als er één cadeau is waarmee je niets fout doet, is dat toch wel tussen de juwelen, horloges, tassen en portemonnees te vinden. Diamonds are a girl’s best friend- en jij komt sowieso op nummer 2 als je haar hiermee verrast. ‘Ka-ching’ voor jouw portemonnee, maar goed- de liefde blijft een onbetaalbaar iets. Geen groot budget? Wel, zeg het dan subtiel. Je kan ook jouw liefde tonen met een klein cadeautje, want uiteindelijk draait alles om hoe je het verpakt- (met een hoop affectie dus!).

Heeft jouw vriendin of vrouw al genoeg bling bling in huis liggen? Zeg het dan met passie. Een lingeriesetje of verleidelijke body zijn zowel een cadeau voor jouw lief als voor jezelf. Een verleidelijke valentijn, check check, double check!

Is jouw partner iemand die alles al heeft? Of héééél goed weet wat ze wil? Speel dan op safe en geef haar een cadeaubon van Zalando. Met een cadeaubon koopt jouw vlam gewoon wat zij het liefst wil. Of dat nu glitterende oorbellen zijn, pikant ondergoed of een übercomfortabele pyjama: zo is alles helemaal naar wens.

Happy Valentine!