accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Cadeaus voor Vaderdag

Ter ere van Vaderdag geven deze kinderen hun papa een make-over cadeau, missie 'make daddy cool again'. Drie papa’s, drie families, drie stijlen. Kijk wat er gebeurt als de kids het heft in eigen handen nemen.

Gaby & Adonis, kinderen van Basile

Vaderdag Schoolstyle

Onze moeder is fabulous en stylish als geen ander. Hierdoor merkten we dat papa's kant van de kledingkast steeds leger werd. Er waren dagen dat hij ons ophaalde van school in hetzelfde T-shirt als de dag ervoor. Maar met deze coole look kan hij weer op het schoolplein verschijnen! Misschien wel staand op één been, net zoals de flamingo’s op zijn shirt!”.

Gaby & Adonis

Designers in opleiding

Phyllis & Caleb, kinderen van Lars

Vaderdag Schoolstyle

"Papa kleden als een skater? Jaaaa! Papa moet een stoere broek en coole schoenen aan. En een zonnebril maakt papa pas écht een baas! Hij mist enkel nog een skateboard, maar dat kunnen we wel in de speelgoedwinkel kopen. Hé mama?!"

Phyllis & Caleb

Modeontwerpers van de toekomst

Lukas, Ella, Kato, Lola en Fee

image1

"Papa een make-over geven? Daar zeggen wij geen nee tegen. Papa draagt wel vaker een ietwat chiquer vestje om in te gaan werken, maar wij wilden hem wel eens in een écht kostuum naar kantoor zien vertrekken. Zwart en grijs zijn maar saai, dus wij gingen voor blauw. Een véél leukere kleur."

Lukas, Ella, Kato, Lola en Fee

Stylisten in wording