accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Me. Unlimited.

Bekijk de video

Mode kent geen grenzen. Net als jij.

Er zijn vele manieren om je persoonlijkheid te uiten. Maak daar gebruik van. Ons ruime mode-assortiment, met meer dan 1900 merken, kan je daarbij helpen. In stijl natuurlijk. Van ongegeneerd stoer tot lieflijk charmant, ontdek 4 grenzeloze vrouwen en laat je inspireren door hun unieke stijlen.

BETH
DITTO

"Doe je ding. Ik weet wie ik ben en vooral wie ik niet wil zijn. Zij kunnen denken wat ze willen."

Shop de look
Bekijk de video

Beths rockster-attitude komt in alles wat ze doet tot uiting. Haar individualisme inspireert vrouwen op de hele wereld om van zichzelf te houden. Neem een voorbeeld aan de vastberadenheid van deze Amerikaanse singer-songwriter en haar zelfverzekerde looks.

Ontdek Beths stijl

HANNE GABY
ODIELE

"Ik laat me niet in een hokje stoppen. De enige die dat kan, ben ikzelf."

Shop de look
Bekijk de video

Hanne Gaby is noch qua stijl, noch qua persoonlijkheid bang om haar eigenwijze zelve te laten zien. Als interseksactiviste kwam ze met haar eigen verhaal naar buiten om aandacht te vestigen op het gevoelige onderwerp. Het Belgische model heeft haar eigen regels. Ze is een van sterkste en dapperste figuren uit de modewereld.

Ontdek Hanne Gaby's stijl

SONIA
BEN AMMAR

"Ik ben een denker en een beetje onverwacht. Ik denk dat ik altijd een kind zal blijven."

Shop de look
Bekijk de video

Sonia's stijl reflecteert haar attitude: ongedwongen met een klassieke noot. Wanneer de Franse (model, muzikante en student) niet studeert, modeshows loopt of bezig is met humanitaire projecten die vluchtelingen ondersteunen, neemt ze de tijd om na te denken over haar volgende doel.

Ontdek Sonia's stijl

ALEXANDRA
WESTER

"Beslis voor jezelf en sta voor alles open. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken."

Shop de look
Bekijk de video

Alexandra's stijl wisselt tussen sportief op de baan en glamoureus op de rode loper. Daar houdt ze van. De Duitse atlete wordt gedreven door haar ambitie om het onmogelijke, mogelijk te maken, en blijft altijd zichzelf. Ze weet telkens te verrassen en zichzelf opnieuw uit te vinden.

Ontdek Alexandra's stijl

You are unlimited

Zonder grenzen zijn betekent ontdekken wie je bent en jezelf niet in een hokje laten duwen. Het is je persoonlijkheid alle vrijheid geven, wie je ook bent. Ontdek de mode voor komend seizoen en draag wat bij je past.

Ontdek alle stijlen

Complete looks door stylisten

Net zo uniek als jij

Probeer Zalon