accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

tule rok

Show je inner Carrie Bradshaw met een ule rok Vrouwelijker en romantischer dan de tule rok wordt het niet. Maar je kunt deze fashion must-have van nu ook down dressen zodat hij onderdeel wordt van je dagelijkse outfit. Lees verder voor de tips & trucs.

Tule Rok

Pretty princess in een 2.0 versie van de good old petticoat

Ga je voor midi of een enkellang model?


Geen kledingstuk zo romantisch als de tule rok. Je wordt effortless een prinses als je er eentje aanschiet. Denk Carrie Bradshaw in Parijs, met een paar killer heels en een strakke top. De rok of petticoat die in de jaren '50 onder kleding werd gedragen voor een wijds effect, krijgt nu een hoofdrol in onze kledingkast. Let er wel op dat de bovenkant van de rok soms doorzichtig is, dus draag er bijvoorbeeld een kort strak broekje of hipster onder. Tenzij je zit te springen om (nog meer) mannelijke aandacht natuurlijk...

Creëer de ultieme festival look met een sweater en hunterboots


Aangezien we niet elke dag een gala of feestje hebben, is het zaak deze doorschijnende prinsessenrok een beetje slim te stijlen tot een dagelijks draagbaar item. Naar kantoor matchen we 'm het liefst met een mooi wit overhemd en een paar platte veterschoentjes. Wil je een beetje rock 'n roll toevoegen, dan combineer je de rok met een ruig spijkerjackie of een T-shirt met een edgy print. Aan je voeten draag je witte gympjes of plateau sneakers voor een casual contrast. En voor de ultieme festival look match je de rok met een sweater en een paar hunterboots.